Головна Новини Суспільство події У Вінниці вчителька побила п'ятикласника з синдромом Дауна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вінниці вчителька побила п'ятикласника з синдромом Дауна

Максим чотири роки ходить до звичайної школи

6 липня 2021, 04:04
Поділіться публікацією:

У Вінниці педагог загрожувала п'ятикласникові Максиму відрізати йому статевий орган. Про це повідомляє ТСН.

У Вінниці вчителька побила п'ятикласника з синдромом Дауна

Знущалися і била хлопчика (фото з відкритих джерел)

Асистентка вчителя знущалася і била хлопчика з синдромом Дауна, який не хотів виходити з кабінету під час перерви. Це зняли встановлені в кабінеті камери:

Максим чотири роки ходить до звичайної школи. За словами мами, він дуже товариський і соціалізована, при цьому невербальний. Після конфлікту хлопчик не хотів йти на урок, коли бачив свою кривдницю.

Школа і департамент освіти проводять службове розслідування, але продовжити його зможуть тільки коли асистент вчителя повернеться на робоче місце і надасть пояснення.

Мама Максима поки що не збирається забирати сина зі школи, але має намір подавати на вчительку до суду.

Нагадаємо, в столичному торгово-розважальному центрі "Ocean Plaza" розгорівся скандал через відвідувача, який зайшов в приміщення без медичної маски на обличчі. Замість неї він використовував шарф. Однак такий метод "захисту" не припав до душі охоронцям торгового центру. Спочатку між хлопцем і охоронцями стався діалог. Але що конкретно відвідувач говорив охорони — практично не чутно, як і те, що вони йому відповідали. В ході розмови першої на нього накинулася жінка, а вже потім і її колега. В результаті цього хлопець впав на металодетектори, а потім на підлогу, а охоронець став його утримувати. Весь інцидент знімав на відео інший відвідувач торгового центру. Після того, що сталося він намагався дізнатися в охорони, чому вони дозволяють собі таку поведінку і чому пропустили інших відвідувачів без масок. Хоча відповіді він так і не почув.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини