Головна Новини Суспільство події 91-річна жінка в німецькому будинку для літніх людей вирощувала марихуану
commentss НОВИНИ Всі новини

91-річна жінка в німецькому будинку для літніх людей вирощувала марихуану

У будинку для літніх людей в німецькому регіоні Швабія 91-річна бабуся на своєму балконі вирощувала марихуану

28 вересня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

91-річна жінка виявила, що вона мимоволі місяцями вирощувала гашиш на своєму балконі в будинку для людей похилого віку в південному німецькому регіоні Швабія. Про це повідомляє видання DPA.

91-річна жінка в німецькому будинку для літніх людей вирощувала марихуану

Марихуана, фото з відкритих джерел

Співробітниця будинку престарілих в швабському місті Крумбах в Баварії звернувся в поліцію, помітивши підозрілу рослина.

"Мешканка була приголомшена, так як не знала назви рослини і не знала про заборону на його вирощування", — заявила в понеділок поліція. Однак, оскільки їй подобалося рослина і вона вирощувала його протягом деякого часу, вона не погодилася з тим, щоб його забрали офіцери ".

І тільки після деяких вмовлянь і декількох пояснень літня жінка зважилася віддати вирощені рослини правоохоронцям.

Невідомо, як у 91-річної жінки з'явилося насіння. Проте, вона не отримає назад свою улюблену рослину, так як воно буде знищено як наркотик, заявив в понеділок чиновник.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що Україна на порозі легалізації наркотиків. Багато наркотиків  в Україні   продаються цілком легально. Наприклад, тютюн — хто хоча б раз кидав курити, той знає, яка це страшна звичка. Про алкоголь і говорити не варто.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що м аріхуана замість торта: як Мадонна відзначила своє 62-річчя . На честь свята співачка вирішила змінити два наряди. Спочатку вона вибрала для вечірки довге вишите плаття в підлогу. Його прикрашала аксесуарами: кольоровими намистом і об'ємним браслетом. З макіяжем зірка вирішила не старатися і зупинила свій вибір на природності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини