Головна Новини Суспільство події 21-річна модель Prada і Lacoste служить на передовій
commentss НОВИНИ Всі новини

21-річна модель Prada і Lacoste служить на передовій

Лев Улесов став медиком

1 квітня 2022, 00:08
Поділіться публікацією:

Молодий киянин, який став відомим завдяки успішній  кар’єрі на модельному подіумі та є  зіркою показів відомих брендів, як Givenchy, Hugo Boss, Prada і Lacoste,  Лев Улесов зараз захищає свою країну на передовій. Про це манекенник, який 21 березня відзначив свій 21 рік народження, розказав  журналістам The Daily Star.

21-річна модель Prada і Lacoste служить на передовій

Лев Улесов (фото: instagram.com/kapamelb)

Важливо, що Лев з перших днів російської агресії в  нашу країну служить на передових позиціях бойовим медиком.

"Мій план полягає в тому, щоб рятувати людей із гарячих місць, надавати першу допомогу на землі та вивозити тіла за межі передової", — розповідає молодий захисник.

З того часу,  як РФ здійснила агресивне вторгнення на  українську територію, багато відомих українців  взяли зброю та поповнили ряди  українських Збройних Сил. Дехто з них вже не раз  пройшов бойове хрещення і має бойові поранення.

21-річна модель Prada і Lacoste служить на передовій - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, скільки українців вступили у тероборону за 10 днів війниЗаступник  очільника  оборонного міністерства  Ганна Маляр оприлюднила дані, що 100 тисяч жителів нашої країни  вступили в  структури територіальної  оборони від початку агресії Росії  на українську територію. За  словами Ганни  Маляр  за цих 10 днів війни  в підрозділи тероборони  прийшли майже 100 тисяч   українців. Записатись туди  нескладно.  В оборонному міністерстві працює сайт. Як зазначила  заступниця міністра, після закінчення  агресії  територіальна оборона не буде розформованою, а залишиться  складовою  системи оборони України. Як підсумувала Маляр, перемога — це дуже добре, але РФ  залишиться там, де вона зараз лишається. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини