Головна Новини Суспільство події 106-річний американець стрибнув із парашутом та встановив світовий рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

106-річний американець стрибнув із парашутом та встановив світовий рекорд

До червня 2017 року найстарішим парашутистом вважався британець Вердан Хейс

24 травня 2024, 14:30
Поділіться публікацією:

У листопаді минулого року 106-річний житель Техасу, Альфред Блашке, здійснив парашутний стрибок, ставши тим самим найстарішою людиною, яка коли-небудь стрибала з парашутом. Цей момент був офіційно зафіксований і внесений до Книги рекордів Гіннеса у травні цього року.

106-річний американець стрибнув із парашутом та встановив світовий рекорд

Американець став найстарішим парашутистом світу

Альфред, який народився 4 січня 1917 року, вперше встановив аналогічний рекорд 2020 року у віці 103 років. Тоді він відзначав закінчення коледжу своїх онуків-близнюків. "Це була моя мрія. Я ніколи не думав, що протримаюся так довго", — зізнався він у той момент.

Однак у 2022 році його досягнення було перевищено Рут Ліннеєю Інгегард Ларссон зі Швеції, якій на момент стрибка було 103 роки та 259 днів. Не бажаючи поступатися своїм титулом, Альфред вирішив повернути його і в листопаді 2023 зробив ще один стрибок. З інструктором вони піднялися на висоту 2,7 км та виконали вільне падіння. Основний парашут відкрився на висоті 1,6 км, і пара благополучно приземлилася на землю.

"Якщо ви думаєте, що чогось не можете, ви просто недооцінюєте свої можливості. Кожен з нас здатний більше, ніж передбачає. Потрібно тільки ухвалити рішення і спробувати", — сказав Альфред після стрибка, демонструючи не лише свою сміливість, а й філософію. життя, яке надихає
т

Ця історія не лише підтверджує, що вік – це лише цифра, а й служить нагадуванням про те, що межі можливого завжди можна розширити, якщо вірити в себе та свої сили.

Нагадаємо, що жінка носить корсет 23 години на день. У віці 62 років вона отримала визнання від Книги рекордів Гіннеса за найменшу талію серед живих людей, яку вона утримує досі. На сьогоднішній день, у її 87 років, талія Кеті в корсеті має всього 38,1 см, а без корсета — 53,34 см, залишаючи її рекорд непереможним уже понад два десятиліття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини