Головна Новини Суспільство події Кулеба вважає поганим першоквітневим жартом рішення Радбезу ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба вважає поганим першоквітневим жартом рішення Радбезу ООН

Російська Федерація почне головувати з 1 квітня у Раді Безпеки ООН.

31 березня 2023, 20:05 comments1103
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на те, що Російська Федерація з 1 квітня почне головувати в Раді Безпеки ООН. Український політик назвав таку ситуацію поганим першоквітневим жартом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Дмитра Кулеби.

Кулеба вважає поганим першоквітневим жартом рішення Радбезу ООН

Керівник МЗС України Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

З початку квітня Росія вперше почне своє головування в Радбезі ООН після повномасштабного вторгнення в Україну. Попри міжнародні санкції та дипломатичну ізольованість Російська Федерація досі лишається одним з постійних членів Ради Безпеки при Організації Об’єднаних Націй. На цю ситуацію відреагував міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"Головування Росії в Радбезі ООН з 1 квітня — поганий жарт. Світ не може бути безпечним місцем з Росією в Раді безпеки ООН", — повідомляє Кулеба.

Український політик додає, що Росія веде колоніальну війну, а Володимир Путін є воєнним злочинцем, що переслідується міжнародним кримінальним судом за викрадення дітей з території України. Також РФ погрожує використати ядерну зброю та планує розмістити частину ядерного арсеналу на території Білорусі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналітики дослідили різні варіанти та знайшли найбільш імовірне місце сховища російської ядерної зброї на території Білорусі.

Також "Коментарі" писали про витік секретних файлів Vulkan, який показує глобальну тактику кібервійни Путіна. Кремль створив компанію, яка займалась хакерськими атаками, поширенням дезінформації, тренуванням оперативників та іншими злочинними кіберсправами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини