Головна Новини Суспільство події Куди українцям скаржитися на підвищення цін на необхідні товари та продукти
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди українцям скаржитися на підвищення цін на необхідні товари та продукти

БЕБ буде фіксувати зростання цін на необхідні для населення товари

1 березня 2022, 19:15 comments1328
Поділіться публікацією:

Бюро економічної безпеки України розпочинає свою роботу в сфері відстеження цін на оренду житла для переселенців, товари, продукти харчування чи послуги. Про це повідомляють на сайті Кабінету міністрів.

Куди українцям скаржитися на підвищення цін на необхідні товари та продукти

Фото ілюстративне / Pixabay

Тому, що такі дії бізнесменів під час воєнного стану прирівнюються до мародерства, а після перемоги будуть вважатися економічним злочином. Про це заявляють в Бюро (БЕБ). Тобто будь-якого підвищення цін на необхідні для населення товари не повинно бути ні наразі, ні в майбутньому, поки триває війна.

Повідомляти про це можуть всі українці, звернувшись на електронну пошту. Адреса для повідомлень: [email protected]

"У БЕБ закликали громадян не стояти осторонь і повідомляти про відомі аналогічні випадки Бюро економічної безпеки України. БЕБ оперативно інформуватиме Територіальну Оборону та фіксуватиме їх для подальшого опрацювання у мирні часи", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал "Коментарі",  найбільш гаряча точка України – Херсон, гаряче на підступах до Києва та в Харкові. Про це сказав представник Офісу президента Олексій Арестович, виступаючи сьогодні в ефірі телеканалу "Рада". За словами радника голови Офісу президента, зараз самою найбільш гарячою точкою є Херсон. Там тривають запеклі бої на вулицях, де бійці підрозділів Збройних сил, територіальної оборони воюють з російськими загарбниками.

МОЗ дало роз'яснення, як знайти в якій аптеці інсулін та як можна допомогти лікарням, де рятують цивільних та військових. МОЗ спільно з товариством Червоного Хреста в Україні відкрило спеціальний рахунок для передачі допомоги закладам охорони здоров'я в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини