Головна Новини Суспільство події Найбільш гаряча точка України –Херсон, гаряче на підступах до Києва та в Харкові : подробиці з Офісу президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільш гаряча точка України –Херсон, гаряче на підступах до Києва та в Харкові : подробиці з Офісу президента

Наші бійці завдають потужних ударів агресору

1 березня 2022, 18:30 comments1411
Поділіться публікацією:

Зараз найгарячішою точкою  в нашій країні є місто є Херсон та підступи до столиці, зокрема   північний захід від Києва, також гарячою точкою залишається Харків. Про це  сказав представник Офісу президента Олексій Арестович, виступаючи сьогодні в ефірі телеканалу "Рада".  Про це інформує  Телеграм українського парламенту.

Найбільш гаряча точка України –Херсон, гаряче на підступах до Києва та в Харкові : подробиці з Офісу президента

Олексій Арестович(фото з відкритих джерел)

За словами радника голови Офісу президента, зараз самою найбільш гарячою  точкою є Херсон. Там тривають запеклі бої на вулицях, де бійці підрозділів  Збройних сил, територіальної оборони воюють  з російськими загарбниками. Другою точкою є підступи до столиці, зокрема, північно-західний напрямок від Києва. Саме тут ворог має намір згрупуватись і перегрупуватись. Наші військові завдають  потужні  удари артилерією  по агресору. Ще  місто  Харків залишається так само гарячою точкою, де не вщухають бої — сказав Олексій Арестович.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що У Херсоні окупанти відкрили вогонь за пожежниками.

Сьогодні, 1 березня, під час ліквідації загоряння у будівлі ТРЦ "Фабрика" (Херсон) у пожежників почали стріляти окупанти. "Ворожий БТР почав стріляти по автоцистерні рятувальників. Шість рятувальників, які перебували в пожежній машині, були змушені залишити атаковане авто і знайшли укриття майже за кілометр від місця атаки в лікарні. На щастя, ніхто з хлопців не постраждав, а ворогам втрачати нічого — вони й так горітимуть у пеклі", — пишуть у ДСНС.

 "Не шкодуйте їх, не пускайте сльозу, коли бачите як черговий полонений "визволитель" просить маму забрати його додому, бо він не знав, куди він ішов. Вони нас не шкодують! Ні наших дітей, ні жінок, ні батьків", — ДСНС.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини