Головна Новини Суспільство події Куди можуть подорожувати українці під час пандемії - МЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди можуть подорожувати українці під час пандемії - МЗС

Список відкритих для України країн поступово збільшується

27 березня 2021, 10:20
Поділіться публікацією:

Більшість громадян не уявляє свого життя без подорожей та поїздок до нових країн. Проте пандемія коронавірусу неабияк ускладнює життя туристів.

Куди можуть подорожувати українці під час пандемії - МЗС

Туризм під час пандемії: куди можуть подорожувати українці. Фото: avianews.com

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заспокоює українців та повідомляє, що список країн, які відкриваються для туризму стає все більше. Відтак за останній місяць перелік розширився на дев'ять держав, серед яких Ісландія, Чорногорія, Гаїті, Гаяна, Бангладеш та Габон.

Загалом для подорожей українців відкриті кордони 104 країн світу.

Проте в кожної держави свої умови в'їзду, з якими потрібно спочатку добре ознайомитися, щоб уникнути неприємностей. Щоб знайти доступні країни та умови в'їзду до них, можна скористатися державним сайтом tripadvisor.mfa.gov.ua.

Перелік доступних країн може змінюватися. Країну включають в червоний список, якщо рівень захворюваності коронавірусу перевищував позначку в 354,5 випадки на 100 тисяч населення за останні чотирнадцять днів. Раніше цей показник становив 274,7 випадки. Індикатор підняли через тривале зростання захворюваності в Україні.

Раніше повідомлялося, як зміниться туризм у 2021 році. Як відбуватиметься перехід до безконтактних сервісів, що вплине на вартість авіаквитків, на що потрібно звернути увагу туристу 2021 року? Про все це читайте в нашому матеріалі.

Також виконавчий директор Української Асоціації туристичних агентств (УАТА) Павло Григораш поділився думкою про те, як змінився туризм під час пандемії коронавірусу, а також про те, які зміни можуть очікувати його в майбутньому. Думку експерта можна знайти на сайті "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини