Головна Новини Суспільство події Кривавий супермісяць 2021: що можна й не можна робити в цей день
commentss НОВИНИ Всі новини

Кривавий супермісяць 2021: що можна й не можна робити в цей день

Червневий повний місяць буде відрізнятися від інших тим, що в цей день також відбудеться місячне затемнення

24 червня 2021, 09:21
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 24 червня о 21:39 небесне світило опиниться на максимально близькій відстані до Землі. У зв'язку з цим Місяць буде виглядати більше і яскравіше, ніж зазвичай. У народі цей супермісяць прозвали "кривавим", оскільки він має червонувато-рожевий відтінок, пише "УНІАН".

Кривавий супермісяць 2021: що можна й не можна робити в цей день

Кривавий супермісяць 2021 - фото з відкритих джерел

У 2021 році можна було спостерігати повний місяць вже двічі: 27 квітня та 26 травня. Червневий повний місяць буде відрізнятися від інших тим, що в цей день також відбудеться місячне затемнення. Відзначається, що повний місяць в принципі негативно впливає на людину: може погіршитися самопочуття, з'явитися безсоння, загостритися хронічні захворювання та інше.

Що можна робити в супермісяць

Крім несприятливого впливу, місяць може допомогти в справах, якщо з відповідальністю поставитися до періоду. Рекомендується почати те, що давно було заплановано або спробувати себе в чомусь новому. Повний місяць може допомогти розкрити потенціал та допоможе досягти успіху.

Також в період супермісяця потрібно робити добрі вчинки і намагатися зміцнювати стосунки з оточуючими.

Чого не можна робити

Повний місяць у Стрільці — не найсприятливіший момент для подорожей або поїздок. Крім того, краще утриматися від сварок і конфліктів, щоб розбіжності не привели до грандіозного скандалу.

У цей період також не рекомендується здійснювати дрібні покупки. Якщо все-таки не терпиться зробити фінансове вкладення — нехай це буде велика трата.

Також в повний місяць варто відмовитися від стрижки і фарбування волосся. Такі процедури найкраще проводити на місяць, що убуває.

Раніше портал "Коментарі" писав, як виглядав Рожевий Місяць 2021 у  різних куточках планети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини