Головна Новини Суспільство події Кримський міст весь у диму: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Кримський міст весь у диму: що сталося

Очевидці припускають, що росіяни проводять військові навчання, адже вибухів не було

1 липня 2022, 15:47 comments2269
Поділіться публікацією:

Жителі кількох населених пунктів в анексованому Криму почали ділитися фото, на яких видно, що здіймається густий дим у районі Кримського мосту. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Керч ІНФО.

Кримський міст весь у диму: що сталося

Кримський міст. Фото: із відкритих джерел

За інформацією очевидців, задимлення сталося в районі Керченського берега, де відбувається з'їзд із мосту. Також дим видно у районі Тузли.

Глава окупантів Сергій Аксьонов підтвердив, що росіяни проводять навчання, але подробиць навчань не розповів.

Зазначимо, останнім часом з'явилося все більше заяв української сторони про те, що удари по військових цілях у анексованому Криму цілком можуть бути, тому що Україна вважає Крим українською територією, а зараз у країні йде повномасштабна війна з РФ, яка дозволяє собі щодня завдавати ударів з цивільних об'єктів в Україні, вбиваючи мирних громадян.

Понад те, радник глави Офісу президента Олексій Арестович підтвердив інформацію, що за час повномасштабного вторгнення російських військ Україна вже завдавала прицільних ударів по Криму, але про це не афішувалося публічно. Після перемоги над агресором Арестович пообіцяв про це розповісти більш детально.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США оголосили про новий пакет підтримки для України (800 млн доларів), насамперед оборонну. Незабаром вона піде на передову для боротьби із російським вторгненням. Про це у своєму відеозверненні сказав президент Володимир Зеленський. Експерти оцінили для видання "Коментарі", за яких умов постачання військової допомоги з боку Заходу можуть переломити ситуацію на фронті, де окупанти продовжують захоплювати нові території на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини