Головна Новини Суспільство події Кремль перетворює Крим на ядерний відстійник: в ГУР розповіли, як перешкодити Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль перетворює Крим на ядерний відстійник: в ГУР розповіли, як перешкодити Росії

Москва не припиняє тактику Холодної війни

12 жовтня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Росія робить все для того, щоб Крим перетворився на ядерний відстійник. У Кремлі все більше відстоюють "принцип деескалації" в своєму ядерному шантажі. Відповідну політику Москва проводить, починаючи з 1999 року. Таку заяву зробив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, пише видання "Коментарі", посилаючись на прес-службу ГУР Міноборони.

Кремль перетворює Крим на ядерний відстійник: в ГУР розповіли, як перешкодити Росії

Крим. Фото з відкритих джерел

Кирило Буданов впевнений, що з кожним роком ситуація з екологією в Криму буде ускладнюватися. Вся проблема в тому, що Москва має намір розмістити в окупованому Криму установки по збагаченню урану. Все це говорить про одне — через кілька років Крим може перетворитися на справжній ядерний відстійник.

Глава ГУР зазначив, Росія і далі використовує тактику Холодної війни, коли намагається такими тактичними маневрами загрожувати своїм сусідам. Задум російського керівництва дуже простий — якщо в Росії буде ядерна зброя, якщо Росія буде загрожувати ускладненням екологічної обстановки в регіоні, то ворог піддасться шантажу і піде на всі умови, які продиктує Кремль. Таким чином Путін продовжує сповідувати політику Холодної війни, постійно погрожуючи іншим країнам, що ядерна кнопка може бути натиснута в Москві. Саме тому ми спостерігаємо ядерні маневри Москви в Арктиці, загрози країнам Східної Європи, а також поставки ядерного зброї в Крим, що робить проблемним пересування в Чорноморському регіоні. Кирило Буданов вважає, що настав уже час консолідувати всі країни Чорноморського регіону і Східної Європи, щоб разом перешкодити намірам Росії зробити з Криму ядерний відстійник.

Також читайте на порталі "Коментарі" — політолог розповіла про головний штамп російської пропаганди в Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини