Головна Новини Суспільство події Красиво жити не заборониш: ЗМІ знайшли у дівчини заступника генпрокурора маєток за 48 млн гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Красиво жити не заборониш: ЗМІ знайшли у дівчини заступника генпрокурора маєток за 48 млн гривень

У дівчини заступника генпрокурора України Дмитра Вербицького з'явилося елітне майно за час стосунків з чиновником, з'ясували журналісти "Схем"

11 червня 2024, 11:02
Поділіться публікацією:

Журналісти проєкту "Схеми" з’ясували, що дівчина заступника генерального прокурора Дмитра Вербицького Христина Ільницька у 2024-му році стала власницею елітного маєтку вартістю 1 мільйон 200 тисяч доларів, не маючи для цього достатніх власних офіційних доходів. Також дівчина стала пресуватися на Porsche за 100 тисяч доларів. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у розслідуванні "Схем".

Красиво жити не заборониш: ЗМІ знайшли у дівчини заступника генпрокурора маєток за 48 млн гривень

Заступника генпрокурора Дмитро Вербицький. Фото з відкритих джерел

Автори проекту "Схеми" з’ясували, що найбільше згадок про Ільницьку в мережі – як про фахівчиню з оренди та продажу яхт. Попри численні відео, на яких вона прогулюється дорогими яхтами, офіційно заробляє вона небагато. Але це не завадило їй обзавестись елітним майном.

"Схеми" встановили, що про стосунки Ільницької з офіційно розлученим Вербицьким свідчить низка фактів – жінка публікує у своїх соцмережах фотографії спільного проведеного дозвілля з ним та своїм сином, до того ж камери спостереження неодноразово фіксували, що Вербицький та Ільницька спільно пересуваються містом на новому Porsche.

За словами журналістів, у той же період, як Ільницька почала показувати Вербицького у соцмережах, її майновий стан суттєво покращився.

Зокрема, у травні цього року вона придбала будинок в елітному котеджному містечку Коник в Києві площею 240 квадратних метрів ринковою вартістю 1,2 мільйони доларів. Однак, по договору, який є у розпорядженні Схем, вона заплатила в 24 рази менше, що може свідчити про недоплату податків у бюджет. У цьому ж містечку орендує таунхаус і сам Вербицький.

Також у лютому 2024-го Ільницька обзавелася автомобілем Porsche Macan T 2023 року випуску вартістю 100 тисяч доларів. Відповідно до даних з системи фотофіксації автодорожнього руху Безпечне місто за квітень та травень цього року, разом з Ільницькою у Porsche їздить і Вербицький — іноді як водій, іноді як пасажир. Так само вони їхали разом на цьому Porsche і в день купівлі будинку вартістю 48 мільйонів гривень.

Цікаво, що у коментарі "Схемам" заступник генпрокурора Дмитро Вербицький заявив, що їхні стосунки з Христиною Ільницькою не носять сімейний характер, що передбачало б відображення її майна в його декларації, та заявив, що не надавав їй допомогу у купівлі нерухомості.

Сама Ільницька теж не спростувала, що перебуває із ним у стосунках, додавши, що "на даному етапі" вони не носять сімейний характер. Своє майно, куплене у 2024 році на загальну суму більше 50 мільйонів гривень, вона пояснила зокрема тим, що колись мала "яхтовий бізнес" зі своїм неназваним колишнім хлопцем, від якого нібито отримала у спадок за заповітом чимало активів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — корупція в Україні та підтримка Ізраїлю: експерт озвучив причини скорочення допомоги Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр Олексійович

11 червня 2024, 21:21

Живу заради того, щоб колись почути чи побачить як покарають усю цю жадібну нечисть (хабарників) повішають на гиляках!!!


Новини