Головна Новини Суспільство події Коронавірус в Україні почав поширюватися швидше
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Україні почав поширюватися швидше

Згідно з офіційною статистикою, в Україні COVID-19 підтвердився у 184 734 осіб

23 вересня 2020, 09:20
Поділіться публікацією:

Після низки антирекордів, якими чи не кожен день вересня коронавірус дивує українців, сьогодні COVID-19 зовсім трохи не дотягнув до нового "досягнення". Як повідомляє прес-служба МОЗ на офіційній сторінці в "Фейсбук", за добу захворіло 3 497 осіб — майже на 600 осіб більше, ніж напередодні.

Коронавірус в Україні почав поширюватися швидше

Так, згідно з офіційною статистикою, в Україні COVID-19 підтвердився у 184 734 осіб. На жаль, 3705 українців померли в результаті ускладнень (63 за добу). Тим часом 81 670 осіб одужали з моменту початку епідемії. В "лідерах" по темпу інфікування, як і раніше, залишаються Київ, а також Львівська і Харківська області, де, до речі, коронавірусом захворів навіть мер Геннадій Кернес.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що жителів різних куточків Землі в нинішньому році об'єднала спільна проблема — пандемія і пов'язані з нею обмеження. І якщо одним довелося просто звикати до віддаленої роботи, то іншим — ще й поєднувати роботу з дому з вихованням дітей, яких теж відправили на карантин. На тлі цих подій дуже актуальною стала проблема емоційного вигоряння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини