Головна Новини Суспільство події Коронавірус в світі: через COVID-19 авіакомпанії запускають електронні перепустки
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в світі: через COVID-19 авіакомпанії запускають електронні перепустки

На даний момент програма знаходиться на стадії розробки

25 листопада 2020, 18:34
Поділіться публікацією:

Уже з грудня міжнародні авіакомпанії Lufthansa, Swiss, Virgin Atlantic, United Airlines і JetBlue впроваджують спеціальні електронні перепустки, які свідчать про відсутність в організмі пасажира вірусу COVID-19, що викликав пандемію у світі.

Коронавірус в світі: через COVID-19 авіакомпанії запускають електронні перепустки

Так, представники авіакомпаній стверджують, що після діагностики коронавірусної інфекції людина може завантажити через спеціальний додаток в смартфоні сертифікат, що свідчить про негативний результат тесту.

Надалі, за допомогою програми та зчитування інформації за допомогою QR-коду, з результатами аналізів в аеропорту зможуть ознайомитися всі зацікавлені служби. За словами представників авіаперевізників, така система дасть можливість уникнути поширення коронавірусу у світі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в тілах кажанів, заморожених десятиліття назад в лабораторіях в Камбоджі і Японії, вчені виявили вірус, схожий на той, який викликає пандемію у світі в цьому році. Дослідники підкреслюють важливість відкриття в можливості ідентифікації походження вірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rbc.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини