Головна Новини Суспільство події Коронавірус починає знову наступати з Заходу: Ляшко назвав області, які за крок до «червоної зони»
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус починає знову наступати з Заходу: Ляшко назвав області, які за крок до «червоної зони»

Західні області України наблизилися до "червоного рівню"

21 вересня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

Вже намітилася низка областей, які ближче всього до потрапляння в "червону зону" епідемічної небезпеки в Україні. Йдеться про Чернівецьку, Волинську, Івано-Франківську і Тернопільську області. Як інформує видання "Коментарі", про це розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко в ефірі "Свобода слова на ICTV".

Коронавірус починає знову наступати з Заходу: Ляшко назвав області, які за крок до «червоної зони»

Віктор Ляшко - фото Facebook Віктора Ляшка

Віктор Ляшко зазначив, як і минулий рік найбільше госпіталізацій і нових кейсів захворювання на коронавірус виявлено в західній частині України. Коронавірус в Україні знову наступає з Заходу. Тому найближче до "червоного рівня" епідемічної небезпеки розташувалися Чернівецька, Волинська, Івано-Франківська, Тернопільська області. за цими галузями на сьогоднішній день найбільше запитань.

Міністр також додав, що по тій ситуації, яка складається в Україні з приходом нової хвилі захворюваності COVID-19, то ми бачимо фактично повторення 2020-го року. Тоді теж нова хвиля наступала з Заходу. Віктор Ляшко підкреслив, практично 99,2% летальних випадків внаслідок хвороби ковідом відстежується у тих громадян України, що не були вакциновані. Це ще раз підтверджує важливість масової вакцинації населення України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віктор Ляшко розповів, на кого в державі покладено завдання — контролювати вакцинацію вчителів від COVID-19.

Також раніше "Коментарі" писали — Віктор Ляшко похвалився, що йому вдалося виконати свою головну обіцянку, яку він давав перед тим, як обійняти посаду міністра охорони здоров'я. Вакцинація в Україні продовжує набирати обертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 вересня 2021, 11:55

За 30 років незалежності, із західних (найбільш "патріотичних") областей іде чомусь найгірше: корупція, егоїзм, продажність, вміння казати одне - робити інше, епідемії, кумівство та продаж посад, робота та вибори генконсульств агресора, популярність рублів агресора, ...


Новини