Головна Новини Суспільство події Коронавірус не перепона для подорожей: топ-10 країн, які найбільше цікавлять українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус не перепона для подорожей: топ-10 країн, які найбільше цікавлять українців

Для громадян України функціонує інтерактивна карта по якій користувачі можуть відслідковувати інформацію щодо в'їзду в ту чи іншу країну під час пандемії

13 вересня 2021, 14:04
Поділіться публікацією:

Для громадян України функціонує інтерактивна карта, по якій українці можуть відслідковувати дані по в'їзду в ту чи іншу країну під час пандемії. Аналізуючи ці дані в МЗС України оприлюднили список країн, які найбільше цікаві українцям. Про це інформує видання "Коментарі", з посиланням на прес-службу МЗС.

Коронавірус не перепона для подорожей: топ-10 країн, які найбільше цікавлять українців

Подорожі Фото з відкритих джерел

У МЗС кажуть, що додатком вже скористалися більше 10 мільйонів разів. Що ж стосується країн, які найбільше в пріоритеті в українців, то це Польща, Італія, Іспанія, Туреччина і Греція. Не потрапили в першу п'ятірку, але все одно в пріоритеті такі країни, як Німеччина, Чехія, Франція, Португалія і Кіпр.

У відомстві підкреслюють, пандемія внесла свої корективи в туристичній галузі, але більшість з країн як і раніше відкриті для в'їзду громадян з України, хоч і час від часу переглядають правила в'їзду. Є держави, які приймають документи, що підтверджують повний курс вакцинації або негативний тест на коронавірус, а є і такі країни, які в обов'язковому порядку вимагають від туристів самоізоляції по приїзду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Туреччина назвала єдиний спосіб деокупувати український Крим. Військовий спосіб навіть не розглядається.

Також читайте на "Коментарях" — Італія відкрилася для українців, виставивши всього одну умову. Українцям, які планують відвідати Італію, потрібно знати, що без повного курсу вакцинації тиждень після приїзду доведеться провести, відправившись на самоізоляцію. В Італії визнані щеплення наступними вакцинами: Pfizer, Johnson and Johnson, Moderna, AstraZeneca.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини