Головна Новини Суспільство події Королева Великобританії подарувала титул барона Сибірського синові бізнесмена з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Великобританії подарувала титул барона Сибірського синові бізнесмена з РФ

Євгену Лебедєву дали титул за розвиток медіа та благодійність

24 листопада 2020, 17:16
Поділіться публікацією:

Російський бізнесмен і видавець Євген Лебедєв отримав дворянський титул від королеви Великобританії. Царствена особа Єлизавета Друга подала синові російського бізнесмена титул барона Хемптонскького і Сибірського. Про це сказано в урядовому бюлетені The Gazette.

Королева Великобританії подарувала титул барона Сибірського синові бізнесмена з РФ

"Королева була рада жалуваною грамотою, скріпленої Великий державної печаткою, привласнити довічний титул барона Сполученого Королівства Євгену Олександровичу Лебедєву під ім'ям барона Лебедєва з Хемптона в лондонському районі Річмонд-на-Темзі і Сибіру в Російській Федерації", — свідчить оголошення.

Відзначається, що Лебедєв, який випускає газети Evening Standard і Independent є першим пером з Росії. Згідно із законодавством Сполученого Королівства, він увійде до складу довічних членів палати лордів і, фактично, внесе свою частину в управління Великобританією виходячи з обов'язків членів уряду.

Свій титул він отримав за заслуги в галузі медіа та благодійність.

Як повідомляв портал "Коментарі", Королева і герцог Единбурзькі відзначили 73-ту річницю свого весілля . У 21 рік ще будучи принцесою, Єлизавета вийшла заміж за лейтенанта Філіпа Маунтбеттена. Це сталося 20 листопада 1947 року. З того часу вони разом. Примітно, що їх подружній стаж перевищує всіх британських суверенів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.thegazette.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини