Головна Новини Суспільство події Комаровський розповів про плюс для здоров'я від підвищення тарифів на газ
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів про плюс для здоров'я від підвищення тарифів на газ

Комаровський відреагував на підвищення ціни газу, заявивши, що холод в квартирах корисний для здоров'я

12 жовтня 2021, 11:28
Поділіться публікацією:

Газова криза і підвищення вартості газу може позитивно позначитися на зменшенні кількості ускладнень після респіраторних захворювань. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в ефірі програми "Час Голованова" на каналі "Україна 24" висловив найвідоміший педіатр країни Євген Комаровський.

Комаровський розповів про плюс для здоров'я від підвищення тарифів на газ

Євген Комаровський. Фото: фейсбук Євгена Комаровського

Лікар вважає, що ускладнень після респіраторних вірусних інфекцій можна уникнути, якщо в приміщеннях буде прохолодно. Комаровський згадав історію зі свого життя, коли він в 1992-1993 роках обіймав посаду заввідділенням респіраторних інфекцій в Харківській обласній інфекційній лікарні. Тоді в Україні, яка лише тоді здобула незалежність були великі проблеми з поставками газу. Так ось в ті часи завантаженість в лікарні була мінімальна. Дітей було в п'ять разів менше, ніж звичайно.

Євген Комаровський нагадав, що такі недуги, як бронхіт, пневмонія, які найчастіше змушують людей звертатися в лікарню, виникають, коли людина перебуває в сухому кліматі. Слиз тоді нікуди не дівається і просто засихає в легенях. Якщо ж повітря сире, тоді діти тепло одягаються, але сидять по домівках.

Незважаючи на розмови в суспільстві глава уряду Денис Шмигаль запевняє, що українські побутові споживачі ніяк не відчують стрімкого подорожчання газу в Європі. Уряд зуміє утримати тарифи на тому ж рівні, що і зараз як мінімум до травня наступного року.

Також читайте на порталі "Коментарі" — лікар Євген Комаровський розповів для чого потрібна вакцинація проти коронавірусу і, чому противитися цьому дуже нерозумно і безглуздо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

12 жовтня 2021, 10:59

Еще один шоумен. Отсутствие отопления - это не прохладно. Это неконтролируемо холодно. Может быть 18 градусов, а может, 8 или 3. Сказал бы еще, что подорожание продуктов способствует оздоровлению. Шоуменов нужно держать под контролем, разрешая им выступать исключительно в развлекательных программах. И не позволять им играть роль специалистов, или президентов.


Новини