Головна Новини Суспільство події Комаровський прокоментував можливість походу в політику
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський прокоментував можливість походу в політику

Євген Комаровський заявив, що піде в політику, коли виникне загроза його безпеці

29 жовтня 2021, 09:05
Поділіться публікацією:

Час від часу у ЗМІ з'являється інсайдерська інформація про те, що найвідоміший педіатр країни Євген Комаровський вирішив спробувати свої сили у політиці. Як передає видання "Коментарі", в інтерв'ю порталу "Українська правда" Комаровський дав відповідь, що поки що в політику не збирається, але, все ж таки, допустив таку можливість у тому випадку, якщо буде загроза його особистій безпеці та членів його родини.

Комаровський прокоментував можливість походу в політику

Євген Комаровський. Фото: фейсбук Євгена Комаровського

Євген Комаровський пояснив свою відповідь тим, що перш ніж та чи інша людина збереться з думками йти в політику, щоб здобути владу, вона має отримати від суспільства чіткий сигнал, що воно хоче цю саму владу вручити конкретно взятій людині.

Лікар зазначив, на сьогоднішній день він не відчуває якихось бар'єрів, тому що не є політиком і може відверто говорити про все, наприклад, про те, що за цим рішенням, пов'язаним з медициною, стоїть бажання заробити чи доцільність та бажання дійсно допомогти людям.

Євген Комаровський зазначив, що він також відкрито може сказати все, що думає про будь-якого президента, міністра.

"Для цього треба бути незалежним та знати, що люди тебе підтримують. Мені цього зараз достатньо", – наголосив Євген Комаровський.

При цьому лікар висловив думку, що сьогодні у владі в Україні було б непогано виявитися такій людині, як екс-президент Грузії Саакашвілі, яким би керувало бажання зробити життя людей кращим, а не те, як сподобатися цим людям. А викликати симпатію у людей і зробити і поміняти їхнє життя на краще – це кардинально різні речі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – доктор Комаровський розповів, як відрізнити коронавірус від грипу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

29 жовтня 2021, 11:21

Цей штопаний ватний НАЦЮЦЮРНИК хай спершу ВИВЧИТЬ УКРАЇНСЬКУ МОВУ, а вже потім говорить про карєру зрадника в політиці, якщо туди попаде після мануальної терапії своїм язиком чиєїсь дупи з дебілуватих слуг-злодіїв з 95 квадрата...!!!


Новини