Головна Новини Суспільство події Колишній міністр оборони Грузії приїхав захищати Україну від російської агресії
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній міністр оборони Грузії приїхав захищати Україну від російської агресії

Іраклій Окруашвілі зазначив, що це спільна війна, і українці зараз також вирішують долю Грузії.

9 березня 2022, 12:18
Поділіться публікацією:

Колишній міністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі приїхав до України разом із грузинськими добровольцями воювати проти РФ. Про це повідомляє пресслужба Міноборони України. Колишній міністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі в Україні разом із грузинськими добровольцями допомагає нам боротися з російськими окупантами.

Колишній міністр оборони Грузії приїхав захищати Україну від російської агресії

Іраклій Окруашвілі - фото з відкритих джерел


Раніше Окруашвілі зазначив, що це спільна війна, і українці зараз також вирішують долю Грузії.


“Напевно, я й уявити не міг, що у віці 48 років боротимуся за свободу Грузії в Україні, до того ж зі зброєю в руках. Ті з вас, хто небайдужий, хто знає ціну свободи та вміє користуватися хоча б автоматом Калашникова, тепер мають допомогти Грузії тут – в Україні", – наголосив Окруашвілі.


Нагадаємо, у місті Маріуполь, оточеному військами російського агресора, від зневоднення організму померла місцева маленька мешканка. Загалом з початку агресії Росії на Україну, станом на сьогодні, 8 березня, від військових дій загарбників померло 50 дітей. На цьому наголосив глава України Володимир Зеленський у своєму виступі перед представниками парламенту Британії 8 березня. За словами українського президента, сьогодні, коли триває 13-й день війни, в оточеному росіянами Маріуполі померла маленька городянка, причина – зневоднення. Агресори не пропускають у місто ні продовольство, ні воду. Не хочуть дати мешканцям. Просто вони заблоковані у підвалах. Я хочу, щоб усі дізналися, там маріупольці не мають води. "За 13 днів російського вторгнення було вбито 50 дітей. 50 великих мучеників. Це жахливо. Порожнеча замість 50 всесвітів, які могли б жити. А вони їх забрали, просто забрали", – розповів Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини