Головна Новини Суспільство події Колишньому главі Нацбанку принесли труну і траурні вінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишньому главі Нацбанку принесли труну і траурні вінки

У НБУ заявили про погрози і спроби залякати ще не призначеного керівника

9 липня 2020, 09:13 comments4070
Поділіться публікацією:

Траурні вінки та труну принесли невідомі колишньому главі Нацбанку. Їх залишили на в'їзді в селище, де живе Яків Смолій. У НБУ вважають, що це чергова спроба тиску на відомство і певне попередження новому керівнику, якого навіть ще не призначили. Про це прес-служба НБУ написала в Facebook.

Колишньому главі Нацбанку принесли труну і траурні вінки

Фото: facebook.com/NationalBankOfUkraine

Траурні реквізити та плакати з написами невідомі залишили напередодні ввечері.

"У нас тут до вечора утворився конкурс — потрібно вгадати тему вистави за її реквізитом. Діючі особи — десять з лишком похоронних вінків, а також труна і плакати, на яких написано звинувачення у всіх смертних гріхах. Простіше кажучи, щось по типу погроз... Так це ж "мирна акція" проти політики НБУ, нинішніх чиновників і колишніх. Бінго!"- прокоментували в Нацбанку.

У відомстві вважають, що хтось намагається залякати команду, яка залишилася працювати в НБУ після відставки Якова Смолія.

"Тепер у нас одне питання: коли ж вінки та труни з'являться біля самого Нацбанку, а також під будинком в.о. голови НБУ Катерини Рожкової? Може, вже вранці? Або з понеділка?" — запитують в НБУ.

Також погрози можуть бути адресовані не стільки Смолію та його колишнім заступникам, скільки новому главі Банку, якого ще не призначили, не виключають у відомстві.

"Може, саме для нового глави й організували цю акцію. Мета — залякати, щоб був слухняним і не робив нічого, що може не сподобається замовникам всього цього спектаклю", — підсумували в прес-службі.

Раніше, нагадаємо, екскерівник НБУ Яків Смолій заявив про те, що йде у відставку через політичний тиск.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини