Головна Новини Суспільство події Коли в Україну прийде похолодання: синоптик назвав дати
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Україну прийде похолодання: синоптик назвав дати

Похолодання надовго не затримається

30 грудня 2020, 20:53
Поділіться публікацією:

Згідно з прогнозами метеорологів, останні дні грудня, а також початок січня буде теплим. Похолодання варто очікувати не раніше, ніж на Різдво. Таку заяву зробив начальник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик.

Коли в Україну прийде похолодання: синоптик назвав дати

Прогноз погоди. Фото: УНІАН

Так, фахівець каже, що хоч похолодання і прийде, більше ніж один тиждень воно не триватиме.

Згідно з прогнозом, похолодання буде сильним: з морозами вночі до мінус 15 °. На Різдво погода зміниться, а з 9-10 січня варто очікувати вторгнення холодного повітря, яке залишиться на цілий тиждень. Температура вночі в цей тиждень буде досягати 10-15 ° морозу.

Раніше в в Укргідрометцентрі розповіли, що на новорічні свята українців чекає тепла погода. На півдні стовпчики термометрів 31 грудня днем можуть піднятися до 14 ° тепла.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи чекати снігу на Новий рік. Яка погода нас чекає на найближчі дні, а також на Новий рік, знає українська синоптик Наталія Діденко. Про це вона розповіла в прямому ефірі "Сніданку з 1 + 1".
Так, фахівець повідомила, що в Україну дістався атмосферний фронт з північно-західної Європи, який пов'язаний з циклоном. Саме з цієї причини варто очікувати опадів найближчими днями. Разом з ними нарешті прийде і сніг, який незабаром зміниться дощем. Наталя додала, що автомобілістам бажано бути максимально обережними на дорозі, тому що погода буде не найпростішою для водіння.
Також відомо, що на даний момент синоптики на Новий рік опадів у вигляді снігу не передбачають.
Згідно з прогнозами, друга половина цього тижня буде теплою. Опади будуть, але у вигляді дощу, а не снігу.
"Атлантичні процеси будуть переважати. Опади будуть, але в основному у вигляді дощу. Тому недавнє похолодання і нинішнє, яке на сході країни принесло до -13 градусів морозу, закінчиться. За попередніми прогнозами, буде теплішати", — резюмувала Діденко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини