Головна Новини Суспільство події Коли в Україну прийде хвиля похолодання: названа дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Україну прийде хвиля похолодання: названа дата

Синоптик Наталка Діденко розповіла, коли в Україні спека піде на спад і настане хвиля різкого похолодання

18 липня 2021, 12:20 comments2739
Поділіться публікацією:

Сильна спека зберігається практично в усіх областях України, але скоро дихати стане легше, тому що в країну зайде похолодання і трохи опустить стовпчики термометрів. Коли це відбудеться?

Коли в Україну прийде хвиля похолодання: названа дата

Коли в Україну прийде похолодання (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко написала, що спека піде на спад з цього вівторка, 20 липня. В Україну зайде більш свіже повітря, яке трохи опустить стовпчики термометрів. Правда, на схід і південь країни похолодання прийде трохи пізніше. У вівторок там ще буде 30 градусів, але з другої половини тижня спека послабшає.

Коли в Україну прийде хвиля похолодання: названа дата - фото 2

Згідно з прогнозом на інтерактивній карті Ventusky у найближчий вівторок похолодання очікується у Вінницькій і Житомирській областях. Там температура опуститься до +26 градусів. У Києві очікується +28 градусів. У прикарпатських регіонах — +18, на решті території — від +20 до +25 градусів.

Зазначимо, що сьогодні, 18 липня, в більшості областей України температура буде вищою за +30 градусів. У деяких регіонах, зокрема північних і частині центральних, можуть пройти грозові дощі.

Нагадаємо, що в Україні до кінця літа очікується спекотна погода, місцями з потужними грозами. Народний синоптик Леонід Горбань зазначив, що українців чекає удар стихії, який почнеться з потужних злив. Протягом двох днів, 21-22 липня, випаде 15-20 мм опадів, але без урагану і граду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що західні штати Сполучених Штатів Америки охоплені лісовими пожежами. Як стало відомо, через аномально високу температуру повітря рослини загоряються дуже швидко, а вогонь від них поширюється до будинків місцевих жителів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини