Головна Новини Суспільство події Коли учні повернуться за парти - відповідь МОН
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли учні повернуться за парти - відповідь МОН

За стабільної ситуації в регіонах учні деяких класів зможуть перейти на традиційне навчання

19 січня 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

Невдовзі, 25 січня закінчується посилений карантин. Та чи значить це, що учні, які навчалися дистанційно знову сядуть за парти та розпочнуть звичне навчання? Про це розповів Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет на своєму офіційному Телеграм-каналі.

Коли учні повернуться за парти - відповідь МОН

Коли розпочнеться навчання в школах - МОН. Фото: fotovmire.ru

Сам глава МОН переконаний, що учні старших класів повинні перейти на традиційне повноформатне навчання. Проте, чи повернуться вони до нього, залежить від ситуації з коронавірусом в регіонах та країні.

Якщо в певному регіоні спостерігатиметься погіршення ситуації з COVID-19, учні будуть змушені отримувати знання за змішаною формою навчання. Якщо ситуація буде контрольовано, старшокласники зможуть відвідувати школу одразу після закінчення жорсткого карантину.

Таке рішення стосується тільки учнів 9-х та 11-х класів. Про навчання дітей з інших класів поки остаточної інформації немає.

Нині тривають консультації по плануванню навчання з Міністерством охорони здоров'я.

Поки міністр Сергій Шкарлет закликає батьків та дітей зберігати спокій та дотримуватися всіх карантинних норм.

Нагадаємо, що Національна академія наук України розповіла, як далі може розвиватися коронавірус в Україні. Пресслужба повідомила, що з початком наступного тижня варто чекати повільного згасання коронавірусної інфекції.

Також фахівці підкреслили, що статистика за минулий тиждень свідчить про те, що епідеміологічна ситуація в Україні не погіршується. Вони вивчили зростання захворюваності, випадки одужання і летальності за минулий тиждень. Весь прогноз читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідає, що чоловік три місяці ховався від COVID-19 в аеропорту. Подробиці історії читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини