Головна Новини Суспільство події Коли прийде тепло: синоптики дали новий прогноз погоди на квітень
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли прийде тепло: синоптики дали новий прогноз погоди на квітень

Актуальний прогноз погоди на квітень

2 квітня 2023, 19:15 comments3838
Поділіться публікацією:

Загальна ситуація з погодою  з приходом квітня не дуже радуватиме українців. Як стверджують прогнози синоптиків, другий місяць весни буде багатий на дощі, різкі перепади температури, а справжнє тепло та сонце порадує   тільки в кінця квітня.

Коли прийде тепло: синоптики дали новий прогноз погоди на квітень

Погода в квітні (фото з відкритих джерел)

Разом  з тим, як стверджують синоптики  Українського гідрометцентру,  цьогорічний квітень 2023 року буде теплішим, як передбачає норма.

"Середня місячна температура передбачається 9-13 градусів тепла (у Карпатах 7-8 градусів), що на 1-1,5 градуса (у Карпатському регіоні на 2 градуси) вище за норму", — говорять прогнозисти.

Як свідчать дані погодних карт Gismeteo, початок другого весняного місяця в  регіонах нашої країни буде з  дощами та прохолодною погодою. З самого початку та в кінці першої десятиденки квітня  температура може понизитись, місцями можливі навіть мінусові температури з морозами.

Справжні, стійкі плюси в більшість наших областей  країни прийдуть  тільки на початку третьої декади квітня. В деяких регіонах  повітря  буде прогріватись  до +18 +20 градусів.

Погода в східних регіонах

Новий місяць весни прийде  з сильними дощами  та  невисокими плюсами  – від +6 до +12 градусів, вночі +2+4 градуси. Друга десятиденка  також прогнозується  сильними опадами, при цьому повітря буде поступово прогріватись до +14+16 градусів.

Стабільне тепло настане  після 20 квітня, прийде  суха та сонячна погода. Вдень температура почне підійматися до +17+20 градусів.

Погода в південних регіонах

В південних регіонах  перша десятиденка  квітня характеризується  різкими температурними змінами, пройде багато опадів. Денна температура  робитиме стрибки  від +5 до +10 градусів. Середина місяця буде  з великими опадами, але після цього стане  помірно тепло і опади зміняться на  потепління до +13 +16 градусів.

З  17 квітня прийдуть стабільні плюси,  повітря  буде прогріватись до +17+18 градусів. Останній тиждень квітня буде  сонячним та теплим, плюсуватиме  до +20 градусів.

Погода в північних регіонах

 Перші дні нового місяця принесуть можливі нічні заморозки, а вдень температура змінюватиметься від +6 до +10 градусів. Синоптики прогнозують  похмуру  та дощову погоду. На середину місяця припаде багато опадів і плюсові температури  будуть лише після 15 квітня.

Стабільні теплі дні  прийдуть  в північні  регіони  тільки в  кінці квітня.

Погода в західних регіонах

Тут перший тиждень квітня принесе холод та нічні морози, вдень йтиме мокрий сніг та сніг із дощем. Як стверджують синоптики, перші п'ятнадцять  днів квітня будуть холодними  та з чималою кількістю дощів.

Повітря в західних регіонах  прогріється  тільки  після 15 квітня, але  сонячна та ясна погода,  прийде можливо  тільки з першими днями  травня. Прогнозують  вдень від +9 до +15, вночі від +5 до +8 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україну йде похолодання з дощами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

петренко

4 квітня 2023, 09:31

Видно Арестович влаштувався на роботу в гідрометцентер!

uuuu

3 квітня 2023, 00:44

Xочeшь бecплатнoго сeкcа без обязательств и денег? Заходи и ищи секс партнера под свои желания ----- https://urlis.net/club


Новини