Головна Новини Суспільство події В Україну йде похолодання з дощами: коли і де зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде похолодання з дощами: коли і де зміниться погода

Актуальний прогноз погоди в Україні

27 березня 2023, 22:20
Поділіться публікацією:

В  нашій країні  вже найближчим часом погіршиться  погода. Так очікуване всіма  весняне тепло та сонце вже  найближчим часом змінить холодна дощова негода, навіть, з можливим  снігом.

В Україну йде похолодання з дощами: коли і де зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Про це інформують  синоптики Укргідрометцентру.

 28 березня

Як прогнозують синоптики, в західному регіоні у вівторок  очікують дощі зі снігом, а в Криму та східних областях  йтимуть короткі  дощі з проясненням. Тепла погода збережеться  в східних регіонах, де плюсуватиме  до + 15 градусів,  в західних регіонах  погода буде прохолодною -  до + 5 градусів. В Києві похмуро, йтиме холодний дощ зі снігом.

29 березня

В західних, північних та  центральних регіонах  прогнозується невеликий сніг, в південних областях похмуро, але  з проясненням, в східних — дощі. Найтеплішою буде погода  в південних областях  до + 7 градусів,  найхолоднішим  цей день буде  в Києві — лише до 2 градусів тепла.

 30 березня

Четвер прогнозується похмурою погодою, але з проясненнями. Тільки в Криму та східних регіонах йтиме невеликий сніг. Найтеплішою буде погода в  західних областях – до + 10 градусів, проте прохолодно в східних регіонах -  до + 4 градусів.

31 березня

В  п'ятницю в східних регіонах  пануватиме  хмарна погода з проясненнями, на інших  територіях – будуть  дощі. Найтеплішою буде   погода в західних та південних регіонах — до + 10 градусів, а прохолодно  — в північних областях — до 6-7 градусів тепла.

1 квітня

Вихідного дня в переважній  більшості  областей очікують на дощі. В Криму та східних регіонах  похмуро, з проясненням. Найтеплішим цей день прогнозується на Закарпатті — до 14 градусів тепла, найхолоднішим – на Донеччині та Луганщині — до 9 градусів тепла.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, яка погода буде у березні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини