Головна Новини Суспільство події Коли потеплішає в Україні: прогноз синоптика
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли потеплішає в Україні: прогноз синоптика

Готуємося до більш теплої погоди

25 березня 2021, 13:43
Поділіться публікацією:

В Україні наступного тижня стовпчики термометрів поповзуть вгору, тому очікується погода тепліше, ніж зараз. Про це йдеться в прогнозі погоди синоптика Наталки Діденко, опублікованому в її Telegram-каналі.

Коли потеплішає в Україні: прогноз синоптика

Фото з відкритих джерел

Так, у п'ятницю, 26 березня, вже стане трохи тепліше. За прогнозом, температура повітря протягом дня досягатиме 6-12 градусів тепла. Але найближчої ночі ще можливі незначні "мінуси". Зазначається, що вітер буде північного напрямку, але не сильний.

Прогнозується дощ та мокрий сніг у південній частині України та на південному сході. Але значна частина території України опиниться у сухому повітрі. Як пояснила синоптик, антициклон Margarethe витіснятиме фронти з циклоном подалі.

У найближчі вихідні дні в Україні потепліє ще на кілька градусів.

"У понеділок стовпчики термометрів трохи осядуть вниз, проте загалом наступний тиждень разом із найчудовішим квітнем вже явно нас порадує притомними градусами, очікується до 12-16 градусів тепла, — йдеться у прогнозі погоди Наталки Діденко. — Поступово можна зазирати у шафи на демісезонні пальто та легші куртки".

Нагадаємо, цього року погода в березні в Україні не вирізнятиметься аномаліями, а буде приблизно такою ж, що у попередні роки. Про це свідчить прогноз Українського гідрометеорологічного центру. Так, середня місячна температура передбачається на рівні від 0 до 6 градусів тепла. У Криму показник досягає 3 градусів із позначкою "плюс". За даними синоптиків, такі градуси близькі до середніх багаторічних значень.

Раніше повідомлялося, які православні свята відзначатимуть українці у березні: список дат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини