Головна Новини Суспільство події Коли очікується військова криза через агресію РФ - прогноз Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли очікується військова криза через агресію РФ - прогноз Міноборони

Міноборони України та фахівці США аналізують ситуацію з російськими військами

16 листопада 2021, 14:47
Поділіться публікацією:

Концентрація озброєння біля кордонів України незабаром перетвориться у повноцінну військову кризу. Коли вона відбудеться, прогнозує Міноборони та американські спеціалісти. Про це пише агентство "Уніан" з посиланням на виступ Ганни Маляр, заступниці міністра оборони.

Коли очікується військова криза через агресію РФ - прогноз Міноборони

Незабаром очікується криза у ситуації з російськими військами на кордоні України - ілюстративне фото з мережі

Ганна Маляр у ефірі телеканалу ICTV повідомила, коли, як припускають, може відбутись військове загострення внаслідок агресії РФ. Над цим міркують і наші військові керівники, і їхні колеги з США.

Розвідники України та США обмінюються інформацією щодо ситуації на кордоні. Тому, стверджує Маляр, в підсумку складається повна і точна картина, скільки там знаходиться живої сили, зброї, техніки. Також відомо про пересування військових підрозділів: масштаби. інтенсивність, напрям.

Орієнтовний період часу, коли може статись максимальне загострення – це початок зими 2021 р. Зокрема, вже в грудні стане зрозуміло, у якому напрямі розвиватиметься ситуація, погоджуються українські та американські спецслужби.

Інформація, яку оприлюднюю ЗМІ, не відображає повної картини, так як є багато секретних даних. Саме секретні дані свідчать, що загроза дійсно існує, говорить заступниця міністра.

Думки українських та американських спецслужб відрізняються стосовно одного пункту: для закордонних фахівців дані розвідки – це привід для хвилювання, між тим Україна щодня живе в умовах постійної ескалації та загострення з боку РФ.

Видання "Коментарі" нагадує, що ще 31 жовтня інформація про посилення присутності російських військ з'явилась у авторитетному американському виданні The Washington Post. Згодом у мережі з'явились супутникові знімки, яке це підтверджують. Українське Міністерство оборони на це повідомило, що в курсі ситуації та не бачить нічого надзвичайного. Однак дещо у поведінці РФ є підозрілим – про це видання публікувало раніше відповідний матеріал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

16 листопада 2021, 19:26

Да скорее бы, а то зеленое чмо уже просто достало всех!


Новини