Головна Новини Суспільство події Коли Медведчук з'явиться в прокуратуру: адвокати нардепа зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Медведчук з'явиться в прокуратуру: адвокати нардепа зробили заяву

Юристи політика вважають дії правоохоронців незаконними

12 травня 2021, 13:28
Поділіться публікацією:

Народний депутат України Віктор Медведчук, якому 11 травня повідомили про підозру в державній зраді та розкраданні державних природних ресурсів, планує сьогодні, 12 травня, з'явитися в Генеральну прокуратуру України. Про це повідомили адвокати нардепа Каміль Кірпічєв та Людмила Чередніченко в коментарі видавництву "Страна".

Коли Медведчук з'явиться в прокуратуру: адвокати нардепа зробили заяву

Віктор Медведчук - фото з відкритих джерел

За їхніми словами, політик не має наміру переховуватися від слідства та буде брати участь у слідчих діях щодо його справи. Але, в той же час, представники Віктора Медведчука вважають підозри, висунуті їхньому підзахисному правоохоронними органами України, абсурдними та незаконними. 

"Віктор Медведчук має намір сьогодні з'явитися до Генпрокурора для участі в слідчих діях і довести абсурдність усіх висунутих проти нього звинувачень", — повідомили адвокати.

Нагадаємо, що вчора, 11 травня, Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова повідомила Народному депутату України Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку про підозру у вчиненні державної зради та замаху на розграбування природних ресурсів окупованого Криму. За її даними, Медведчук у різний час передав російським окупантам документальну базу газового родовища "Глибоке", яке знаходиться на шельфі Чорного моря та оцінюється в 38 мільярдів гривень, важливі дані про розташування секретного підрозділу ЗСУ та намагався створити інформаційний проект для розширення інфраструктури впливу РФ на території України. Детальніше в нашому матеріалі.

Також в СБУ повідомили, що Віктор Медведчук досі не покидав державних кордонів та знаходиться в розшуку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/stranaua/14144
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини