Головна Новини Суспільство події Кохана Саакашвілі приїхала до нього в СІЗО в Грузію (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кохана Саакашвілі приїхала до нього в СІЗО в Грузію (ВІДЕО)

Депутатка приїхала в Грузію підтримати коханого

5 жовтня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Парламентська представниця партії "Слуга народу" Єлизавета Ясько приїхала до Грузії, щоб відвідати арештованого  тепер колишнього очільника Грузії Михайла Саакашвілі. Напередодні вона підтвердила в соцмережах  про тривалі стосунки з цим відомим грузинським політиком. Про це інформують "Новости Грузії".

 Кохана Саакашвілі приїхала до нього в СІЗО в Грузію (ВІДЕО)

Єлизавета Ясько приїхала до Грузії (фото УНІАН )

 Перед своїм візитом до цієї країни, зокрема, в місто Руставі, українка  опублікувала  своє звернення. В ньому вона пояснила, чому уникає зустрічей з представниками медіа. Як випливає  з її слів, аби вибори в сусідній державі відбулись в нормальній  демократичній  атмосфері.

Представники грузинського медіа зазначають, що українська обраниця Саакашвілі поки не зустрічалась з місцевими представниками ЗМІ. Вона запевнила, що така зустріч відбудеться після того, як вона побуває у тюрмі, де зараз знаходиться її коханий.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Кохана Саакашвілі відповіла хейтерам у соцмережі. Представниця парламентської фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько не схвалює позицію своїх колег за піднятий в соцмережах хейт стосовно їх відносин з коханим, експрезидентом Грузії Міхаїлом Саакашвілі. Опозиційний грузинський політик, який очолював в Україні національну Раду реформ і тепер виїхав до Грузії, знаходиться там у в’язниці.Саме в цій ситуації, коли депутатка написала пост про кохання та їх стосунки, її колега з парламенту, представниця партії "Європейська солідарність" Іванна Климпуш-Цинцадзе у коментарях запитала, чи розвівся з першою дружиною  Саакашвілі та порушила тему її стосунків з одруженим чоловіком.  


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини