Головна Новини Суспільство події Кохана Саакашвілі відповіла хейтерам у соцмережі: що вона заявила
commentss НОВИНИ Всі новини

Кохана Саакашвілі відповіла хейтерам у соцмережі: що вона заявила

Вона зазначила, що Саакашвілі вдячний своїй "колишній дружині"

2 жовтня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

Представниця парламентської фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько не схвалює позицію своїх колег за піднятий в соцмережах хейт стосовно їх відносин з коханим, експрезидентом Грузії Міхаїлом Саакашвілі. Опозиційний грузинський політик, який очолював в Україні національну Раду реформ і тепер виїхав до Грузії, знаходиться там у в’язниці.

Кохана Саакашвілі відповіла хейтерам у соцмережі: що вона заявила

Раніше Ясько розкритикували за те, що вона зустрічалася з одруженим чоловіком (скріншот)


Саме в цій ситуації, коли депутатка написала пост про кохання та їх стосунки, її колега з парламенту, представниця партії "Європейська солідарність" Іванна Климпуш-Цинцадзе у коментарях запитала, чи розвівся з першою дружиною  Саакашвілі та порушила тему її стосунків з одруженим чоловіком.


Народна депутатка  відповіла на запитання журналіста УНІАН, про гласність стосунків та перший шлюб її коханого. За словами Єлизавети Ясько, ліпше б ця народна обраниця турбувалась за нашу країну і про відстоювання національних інтересів, тоді б вузько приватна сфера колег її б не мала часу цікавити. І що їй соромно  за такі коментарі.


Пані Ясько не розуміє і вважає неприпустимим хейт під інформацією про їх стосунки з коханим. Відповідь всім цікавим дав сам Саакашвілі у відео. Він, зокрема, згадує  про минуле і дякує всьому, що з ним трапилось. Також висловлює подяку своїй першій дружині. Але зараз правда така, що вони з Єлизаветою разом і час іти вперед.


Депутатка ще підсумувала, що в Грузії йде велика боротьба, у ній вона разом із коханим.


Разом з тим, кохана грузинського політика не відповіла на питання, як довго вони із Михайлом  тримали в таємниці свої стосунки . Вона лише обмовилась, що якийсь час вже є. 


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Михайла Саакашвілі затримали у Грузії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини