Головна Новини Суспільство події КНДР посилає інженерні війська до України: у Зеленського відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР посилає інженерні війська до України: у Зеленського відреагували

Михайло Подоляк заявив, що відсутність реакції ООН на ситуацію, що склалася, веде до "справедливого фіналу"

27 червня 2024, 11:37 comments4804
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", повідомлення про те, що Північна Корея відправить інженерні війська на окуповані території Донбасу, не залишилося без реакції офіційного Києва. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував цю інформацію, виклавши відповідну посаду в Telegram.

КНДР посилає інженерні війська до України: у Зеленського відреагували

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, що КНДР "спокійно вийшла з-під світових санкцій" і активно займається військовою співпрацею з РФ. А тепер країна зібралася "прямо надсилати спеціальні інженерні війська для участі безпосередньо у війні проти України на боці агресора".

"І? А нічого. Тиша. Замість відповідної реакції, ООН запрошує на "миротворчий саміт"... міністра внутрішніх справ РФ Колокольцева, який перебуває під "жорсткими" персональними санкціями, щоб обговорити публічно "миротворчість" і ще раз сказати нейтральним країнам, що "нападати на інші суверенітети, убивати масово цивільних – чудово, правильно". Саме це – демонстративне ігнорування прямої участі Північної Кореї у війні на боці рф і запрошення авторів геноцидної війни на саміти – веде до справедливого фіналу (сарказм)", — заявив Подоляк.

Радник голови ОП також підкреслив, що "потрібно більше інвестувати в ООН і чекати на ефективність", додавши, що це "повторний сарказм".

Читайте також на порталі "Коментарі" — представник Міністерства оборони США Пет Райдер відреагував на потенційну можливість відправлення солдатів КНДР в Україну на допомогу російському окупаційному контингенту на прохання Кремля.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у РФ заявили, що згідно із статутом ООН, військові КНДР можуть взяти участь у "СВО".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини