Головна Новини Суспільство події Клопотенко опинився у центрі нового скандалу: кулінару згадали минулорічну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Клопотенко опинився у центрі нового скандалу: кулінару згадали минулорічну заяву

В одному із інтерв'ю Клопотенко розповів, що готує у своєму ресторані серце лося. Зазначимо, що ця тварина занесена до Червоної книги.

25 січня 2022, 12:42
Поділіться публікацією:

Кулінар Євген Клопотенко, який став відомим після складання нового шкільного меню, опинився в центрі нового скандалу. В усьому винні його висловлювання в інтерв'ю програмі "Зе інтерв'юер", де він заявив, що у своєму ресторані пропонує гостю серце лося. При цьому Клопотенко навіть не міг подумати, що ця заява викличе такий шквал обурення в мережі, адже в Україні лось – тварина, яка занесена до Червоної книги. Про це повідомляє портал "Коментарі".

Клопотенко опинився у центрі нового скандалу: кулінару згадали минулорічну заяву

Євген Клопотенко. Фото: womo.ua

Незважаючи на те, що передача вийшла ще у листопаді минулого року, на заяву Клопотенка звернули увагу лише тепер. На сторінці в Instagram UA_Animals з'явився гнівний пост, в якому йдеться про те, що кухар і ресторатор вирішив похвалитися тим, що він вміє готувати різні страви, використовуючи м'ясо диких тварин. Найбільше здивувало, що Клопотенко вирішив похвалитися стравою із серця лося, а це вже тягне на щиросердне зізнання про порушення закону.

Зазначимо, лосі в Україні – це тварини, які занесені до Червоної книги. Через браконьєрів, які орудують по всій території країни, ці тварини опинилися на межі зникнення.

За фактом відео UAnimals направили запит до Держпродслужби та ДержЕкоінспекції з вимогою перевірити, звідки у ресторану Клопотенка виявилася туша лося та чи має він право на приготування страв з диких тварин, які в Україні занесені до Червоної книги.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Клопотенко вважає головним завданням нового шкільного харчування в Україні – залучити дітей знову харчуватися у школах, а не віддавати перевагу їжі у супермаркетах та фаст-фудах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини