Головна Новини Суспільство події Кінець літа настав раптово: синоптики прогнозують 17 серпня останній спекотний день
commentss НОВИНИ Всі новини

Кінець літа настав раптово: синоптики прогнозують 17 серпня останній спекотний день

Сьогодні останній жаркий день літа. Синоптик заявила про погіршення погоди в Україні

17 серпня 2021, 08:43
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що попереду ще практично половина серпня, спекотна погода в останньому місяці літа підходить до свого завершення. Буквально, починаючи з 18 серпня в більшості регіонів країни погодні умови можуть кардинально змінитися. Тому 17 серпня може стати останнім жарким днем літа, що минає. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповіла синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

Кінець літа настав раптово: синоптики прогнозують 17 серпня останній спекотний день

Літо Фото: 24tv.ua

За її словами, починаючи з 18 серпня в Україні почне помітно холоднішати. Виняток можуть бути — регіони на півдні і південному сході України. Там спека ще якийсь час затримається, але в інших областях, починаючи з середи буде відчутний спад температур. У тій же Київській області максимальна позначка на термометрі сягатиме 23-25 градусів вище нуля, а вночі буде навіть прохолодно 19-20 градусів. Похолодання накриє всю Україну, наступаючи з Заходу. До того ж прохолоду додаватимуть короткочасні дощі.

Синоптик прогнозує, що до кінця тижня температура в більшості областей країни стане комфортною, в межах 24-27. Наталя Птуха зазначає, якщо вдень температура буде оптимальною, то після проходження атмосферного фронту нашу країну накриє тривалий сезон холодних ночей, коли на термометрі буде всього лише +16... 20, а в західних регіонах і ще менше — всього 12. Синоптик зазначає, світловий день вже почав скорочуватися, тому похолодання вночі в цю пору року цілком нормальне явище.

Читайте також на порталі "Коментарі" — синоптик розповів, коли в Україну прийдуть перші заморозки і сніг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини