Головна Новини Суспільство події Кількість нових випадків COVID за добу значно зменшилось: скільки людей захворіло
commentss НОВИНИ Всі новини

Кількість нових випадків COVID за добу значно зменшилось: скільки людей захворіло

Найбільшу кількість нових випадків зафіксували у Києві

25 липня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

В Україні за останню добу виявили набагато менше випадків коронавірусу ніж зазвичай. Позитивні тести показали у 286 людей. Найбільше нових заражень зафіксували в Києві й Одеській області. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Кількість нових випадків COVID за добу значно зменшилось: скільки людей захворіло

Было проведено 26 197 ПЦР-тестирований. Фото: pexels

Госпіталізовано було 422 особи. Померли від коронавірусу в Україні 12 осіб, одужало – 159 осіб.

Було проведено 26 197 ПЛР-тестувань, 2823 – ІФА та 10 286 експрес-тестів.

Найбільшу кількість нових випадків зафіксували у  Києві (85), Одеській (23), Дніпропетровській (21), Львівській (19) і Запоріжській (18) областях.

Раніше "Коментарі" писали, що чиновники Міністерства охорони здоров'я неодноразово зазначали, що єдиним шляхом перемогти коронавірусну пандемію є масова вакцинація і створення колективного імунітету. Темпи вакцинації останнім часом дійсно збільшилися.

Очільник Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко вважає, що справа — не в назві або країні-виробнику. Найважливішим для будь-якої людини, яка зважилася на вакцинацію, має бути те, що препарат введений і почав "працювати" на благо організму.

"Краща вакцина — та, яка введена в організм і вже працює, — підкреслив Ляшко.

До слова, сам Віктор Ляшко був щеплений ще кілька місяців тому, поки перебував на посаді головного санітарного лікаря країни. Для вакцинації був взятий препарат Covishield (виробництво AstraZeneca). Вакцинувався Ляшко в районній лікарні Кагарлика Київської області. Однак щеплення не вберегло його від подальшого захворювання на коронавірус.

Раніше повідомлялося, що українців можуть почати зобов'язувати до отримання щеплення проти COVID-19. За словами начальника ГУ Держслужби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів у м. Київ Олега Рубана, такої ймовірності не варто виключати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини