Головна Новини Суспільство події Кількаметрові хвилі: на Азовському морі очікується сильний шторм
commentss НОВИНИ Всі новини

Кількаметрові хвилі: на Азовському морі очікується сильний шторм

На морі очікують 2 метрові хвилі

29 листопада 2021, 20:55
Поділіться публікацією:

Увесь понеділок, 29 листопада і наступного вівторка вночі в акваторії Азовського моря буде сильно штормити. На морі в  Бердянську та на морському побережжі поруч з Маріуполем  в розпал стихії будуть дуже високі хвилі. Про це інформує в соціальних мережах  пресслужба  Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Кількаметрові хвилі: на Азовському морі очікується сильний шторм

Шторм вирує на Азовському морі (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, 29 листопада та в ніч на 30 листопада, в акваторії Азовського моря та в морських портах  в Маріуполі та Бердянську прогнозується сильний вітер, його пориви становитимуть 25-28 м/с, хвилі висотою до двох метрів. Це – ІІ рівень небезпеки, помаранчевий.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те у яких областях України пройдуть дощі.Синоптики прогнозують дощову погоду у західній частині країни: Івано-Франківській, Львівській, Закарпатській, Тернопільській, Волинській областях. Там стовпчики термометра будуть у діапазоні +5…+9 градусів. Також дощі прогнозують в Одеській, Миколаївській, Херсонській і Запорізькій областях. Але температура повітря там прогріється до +8…+13 градусів. На решті території України буде ясно та без істотних опадів. У Києві 28 листопада синоптики прогнозують ясну та сонячну погоду. Стовпчики термометра піднімуться до +8...+10 градусів. А вночі очікується +1...+3 градуси. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у суботу, 27 листопада, в Україні оголошено штормове попередження. Синоптики попереджають про сильні пориви вітру. В Україні через сильний вітер до завтрашнього дня оголошено перший рівень небезпеки. Так, у суботу вночі та вранці очікуються пориви вітру до 15-20 м/с. При цьому на високогір'ї Карпат швидкість вітру становитиме 25-30 м/с. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dsns_telegram
comments

Обговорення


Новини