Головна Новини Суспільство події Київ на першому місці за кількістю нових випадків COVID-19: Кличко розповів про ймовірність локдауну
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ на першому місці за кількістю нових випадків COVID-19: Кличко розповів про ймовірність локдауну

Київ лідирує за кількістю нових захворювань на коронавірус

13 вересня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Столиця України продовжує залишатися лідером антирейтингу щодо нових кейсів захворювання на коронавірус. Так, за 12 вересня в Києві зареєстрували 166 нових випадків Covid-19. Всього ж за неділю в Україні підтвердили 1205 нових випадків захворювання. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє офіційний сайт Міністерства охорони здоров'я.

Київ на першому місці за кількістю нових випадків COVID-19: Кличко розповів про ймовірність локдауну

Віталій Кличко. Фото з відкритих джерел

Мер Києва Віталій Кличко в інтерв'ю телеканалу "Інтер" повідомив, що у нього ще є надія, що не потрібно буде вводити в столиці локдаун. Проте Віталій Кличко визнав, що сьогодні Київська адміністрація розглядає всі варіанти, в тому числі й введення жорстких карантинних обмежень. Єдиний вихід, на думку Кличка, уникнути локдауну — це прискорена, масова вакцинація, а також дотримання протиепідемічних норм. Якщо ці два правила будуть дотримані, то з великою ймовірністю масштабного карантину вдасться уникнути.

Кличко зазначив, що, якщо взяти для порівняння Київ та інші міста України, то столиця досить непогано тримається за рівнем вакцинації та є всі шанси, що все ж таки вдасться уникнути локдауну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лікар-епідеміолог Олексій Галімський висловив думку, що причина сплеску захворюваності на коронавірус криється у помилках, яких влада припустилася в серпні під час святкування 30-річчя Незалежності України, коли в містах були величезні скупчення людей і тепер країна котиться в "червону зону" карантину. Також лікар вважає, що влада повинна була заборонити масові хресні ходи, які також призвели до активізації захворюваності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://inter.ua/ua/live
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини