Головна Новини Суспільство події Керівництво Національної антидопінгової організації подало у відставку: стала відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівництво Національної антидопінгової організації подало у відставку: стала відома причина

Всесвітня антидопінгова агенція провела розслідування

27 жовтня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Керівництво Національної антидопінгової організації подало у відставку: стала відома причина

У Міністерстві одразу відреагували на порушення, фото прес-служби Міністерства

Працівники Національної антидопінгової організації України порушили міжнародний стандарт тестування за даними Всесвітньої антидопінгової агенції. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства молоді та спорту.

За словами міністра Вадима Гутцайта, 27 жовтня стали відомі результати операції, яку проводила Всесвітня агенція. Керівник української організації Іван Курліщук та його заступник Ярослав Кручек написали заяви про те, що вони йдуть у відставку.

На ці посади буде погоджено нових кандидатів. У Міністерстві молоді наголосили на чіткій позиції та недопустимості вживання допінгу спортсменами.Адже правила мають бути одні для всіх. Вадим Гутцайт наголосив, що за порушення каратимуть жорстко.

Відомо, що Всесвітнє антидопінгове агентство проводило розслідування щодо того, чи у Федерації легкої атлетики України приховують використання допінгу. Також міжнародні представники визначали, чи були у Національному антидопінговому центрі випадки, коли проби у спортсменів вилучалися після передчасного попередження.

За інформацією Всесвітньої агенції, доказів наявності системного приховування використання допінгу у ФЛАУ немає, однак є потенційні докази, що одна особа торгувала еритропоетином. Особу продавця не називають.

Як повідомляв портал "Коментарі", призначено нового очільника однієї з південних областей України. Відповідно до указу президента України від 26 жовтня призначено нового губернатора Херсонської області. Про це повідомили в прес-службі Офісу президента України. Очільником обласної державної адміністрації став колишній заступник голови обласної ради та місцевий депутат.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини