Головна Новини Суспільство події Призначено нового очільника однієї з південних областей України
commentss НОВИНИ Всі новини

Призначено нового очільника однієї з південних областей України

Посада губернатора була вакантною більше півроку

27 жовтня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Відповідно до указу президента України від 26 жовтня призначено нового губернатора Херсонської області. Про це повідомили в прес-службі Офісу президента України.

Призначено нового очільника однієї з південних областей України

Президент призначив губернатора Херсонської області фото з відкритих джерел

Відомо, що очільником обласної державної адміністрації став колишній заступник голови обласної ради та місцевий депутат 47-річний Геннадій Лагута. Політик подава свою кандидатуру на народного депутата на довиборах у 184 окрузі, однак наразі зняв свою кандидатуру. Відомо, що він одружений, має дочку Ренату. Згідно з декларацією, на нього зареєстровано автомобіль та трикімнатну квартиру в Херсоні.

Колишній виконувач обов'язків губернатора області Сергій Козир зареєстрував свою кандидатуру від партії "Слуга народу" на довиборах в Верховну Раду. Пробув на посаді він вісім місяців. До Козиря посаду обіймав Юрій Гусєв, він пробув на посаді трохи більше року, до грудня 2020-го. Після крісла губернатора обійняв посаду генерального директора концерну "Укроборонпром".

Як повідомляв портал "Коментарі", найближчим часом у Кабінеті Міністрів очікують на значні перестановки. За даними джерел з Офісу президента, Банкова погодила вже три кандидатури на міністерські посади, однак ще тривають перемовини. Нагадаємо, за даними ЗМІ, Кабінет Міністрів найближчим часом можуть залишити віце-прем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр соцполітики Марина Лазебна, міністр оборони Андрій Таран, міністр економіки та віце-прем'єр Олексій Любченко, міністр юстиції Денис Малюська та міністр захисту навколишнього середовища Роман Абрамовський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини