Головна Новини Суспільство події Карбонове яйце за ціною суперкара: Bugatti презентувала з ювелірами унікальний аксесуар
commentss НОВИНИ Всі новини

Карбонове яйце за ціною суперкара: Bugatti презентувала з ювелірами унікальний аксесуар

Компанія Bugatti показала унікальне карбонове яйце вартістю $200 000

9 квітня 2023, 23:31
Поділіться публікацією:

Ексклюзивний аксесуар розробили разом із ювелірами з фірми Asprey. Фахівці випустять 111 незвичайних артоб'єктів, які являють собою яйце на підставці, оброблене коштовними матеріалами, пишуть "Коментарі" за інформацією 24 каналу.

Карбонове яйце за ціною суперкара: Bugatti презентувала з ювелірами унікальний аксесуар

Bugatti випустила карбонове яйце за ціною суперкара

Разом з аксесуаром, який надсилає до історії Bugatti, покупці отримають персоналізований NFT-токен. Вартість новинки можна порівняти з цінами на суперкари.

Зовнішня оболонка яйця виконана з карбону і покрита спеціальною решіткою, яку можна виготовити із золота чи срібла. За словами творців, аксесуар відсилає до висловлювання отця Карло Бугатті, який назвав яйце досконалою природною формою.

Іншим відсиланням є силуети слонів на поверхні арт-об'єкта, які є інтерпретацією скульптури під назвою "Танцювальний слон", яку Етторе Бугатті використовував для прикраси гіперкара Type 41 Royale. Ювеліри повідомили, що всередині яйця відтворили точну копію штаб-квартири компанії у Мольсаймі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що через нестабільну ситуацію з електроенергією в Україні пішли вниз продажі нових і вживаних гібридних авто. Хоча ще раніше такі автомобілі мали великий попит серед краян. Через нестабільну ситуацію з електроенергією в Україні пішли вниз продажі нових і вживаних гібридних авто. Хоча ще раніше такі автомобілі мали великий попит серед співвітчизників. За цей лютий було продано на 21% менше таких автомобілів, ніж торік.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що у березні український автопарк поповнили 14,2 тисячі ввезених з-за кордону вживаних легковиків. Це на 6% більше, ніж у лютому.

Читайте також на сайті "Коментарі" – з яких країн минулого року завезли найбільшу кількість авто в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини