Головна Новини Суспільство події Карантин в Україні продовжують: Шмигаль зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин в Україні продовжують: Шмигаль зробив заяву

Кабінет міністрів вирішив продовжити адаптивний карантин до 1 жовтня у зв'язку зі зростанням кількості госпіталізацій і важких хворих COVID-19

11 серпня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Український уряд ухвалив рішення продовжити адаптивний карантин до 1 жовтня. Причина такого рішення — зростання кількості заражень COVID-19, збільшення випадків госпіталізацій. Як інформує видання "Коментарі", про це глава уряду Денис Шмигаль заявив під час засідання Кабінету міністрів 11 серпня.

Карантин в Україні продовжують: Шмигаль зробив заяву

Денис Шмыгаль. Фото: Кабінет міністрів України

Насправді для більшості українців із продовженням адаптивного карантину фактично нічого не зміниться, оскільки в такому режимі нашій країні доводиться жити вже понад рік, то посилюючи, то послаблюючи карантинні заходи. За фактом уряд прийняв рішення, яким продовжив режим надзвичайної ситуації та адаптивного карантину, який діє зараз. При цьому, виступаючи на засіданні уряду Денис Шмигаль зазначив, що приводів для паніки немає і ситуація знаходиться під контролем влади. Ось тільки, враховуючи рекомендації медпрацівників і з огляду на те, що вже з'явилися перші негативні тенденції щодо зростання захворюваності на COVID-19, було прийнято рішення продовжити адаптивний карантин.

Денис Шмигаль наголосив, що влада аналізує всі можливі сценарії розвитку ситуації надалі, тому активно готують лікарні до можливого зростання госпіталізацій. Нині план виконаний на 100%. Також влада подбала про те, щоб мати в резерві 15 тисяч кисневих концентраторів. Це дасть можливість проводити медикаментозне лікування українців на амбулаторному етапі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — киянка отримала щеплення вакциною Moderna 5 серпня і через п'ять днів померла від коронавірусної хвороби



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kmu.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини