Головна Новини Суспільство події Карантин в Україні: поліція склала понад 200 тисяч протоколів за відсутність масок
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин в Україні: поліція склала понад 200 тисяч протоколів за відсутність масок

За тиждень було складено 11 044 адмінпостанови

5 квітня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Співробітники правоохоронних органів склали 200 073 адмінпостанови за відсутність масок або респіраторів з початку посилення карантину в Україні. За минулий тиждень було складено 11 044 адмінпостанови. Про це повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко в понеділок, 5 квітня.

Карантин в Україні: поліція склала понад 200 тисяч протоколів за відсутність масок

Поліція - фото з відкритих джерел

За його словами, також поліція перевірила 72 387 суб'єктів господарювання, де виявила 1095 порушень. Роботу 136 закладів припинили (з них 72 установи дозвілля і 64 установи харчування).

За словами Клименка, дотримання карантину суб'єктами господарювання щодня перевіряють понад 1200 рейдових груп.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що найближчим часом в Україні можуть скоротити "червону" зону карантину, оскільки в Закарпатській області покращується ситуація з епідемією коронавірусу: за допомогою звертається менше інфікованих, зменшується кількість смертей, збільшується кількість ліжок. Також в ОДА заявили, що регіон підходить до позитивного показника, щоб перейти в "помаранчеву" зону карантинних обмежень.

Як раніше повідомляли "Коментарі", сьогодні в Україні оновили показники регіонів по коронавірусу. Згідно з інформацією від Міністерства охорони здоров'я, у 21 із 25 регіонів перевищено епідеміологічний поріг захворюваності на Covid-19.

У "червоній" зоні продовжують перебувати 11 регіонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області.

Зазначимо, що в Україні 1258 осіб отримали першу дозу щеплення від коронавірусу за неділю, 4 квітня. При цьому в Київській, Херсонській та Одеській областях не провакцинували жодної людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини