Головна Новини Суспільство події Капсула часу: на Говерлі знайшли пляшку із запискою, написаною 50 років тому (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Капсула часу: на Говерлі знайшли пляшку із запискою, написаною 50 років тому (ФОТО)

Пляшку з минулого виявили на горі туристи

28 липня 2021, 15:16 comments1555
Поділіться публікацією:

Туристам, які перебували на горі Говерла, потрапила до рук унікальна знахідка, можна сказати — капсула часу. Їм вдалося виявити пляшку із запискою, яка була написана 50 років тому. Але, що ще цікавіше, в мережі вдалося відшукати тих, хто її написав.

Капсула часу: на Говерлі знайшли пляшку із запискою, написаною 50 років тому (ФОТО)

Записки з минулого. Фото з відкритих джерел

У старій пляшці знаходилося дві записки. Одна з них датована 4 червня 1971 року, а друга — 21 травня 1972 року. На першій було вказано список людей, які прийшли на Говерлу в період канікул. На другій записці також є список людей і зазначено, що всі перераховані — це учні 10 класу.

Капсула часу: на Говерлі знайшли пляшку із запискою, написаною 50 років тому (ФОТО) - фото 2

Фото знайдених записок були опубліковані в Facebook. Завдяки щасливому випадку цей пост побачила Людмила Тимофєєва, яка проживає на в Латвії. Як виявилося, вона була зі своїми однокласниками під час того походу і при написанні записки. Жінка подякувала туристам за знахідку.

Капсула часу: на Говерлі знайшли пляшку із запискою, написаною 50 років тому (ФОТО) - фото 3

Незабаром на пост у мережі відповів і племінник Грігорьєра, який стояв першим у списку. Він розповів, що школярі, які залишили цю записку в 1971 році, проживали на території секретного військового містечка, що розташоване на околиці Делятина — Франківськ-16. Плюс до всього, чоловік поділився чорно-білою фотографією, на якій був відображений момент закапування тієї самої пляшки з запискою.

Капсула часу: на Говерлі знайшли пляшку із запискою, написаною 50 років тому (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що шотландка прибирала в будинку і стала багатшою на чотири мільйони доларів. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що вчені випадково наткнулися на незвичайну знахідку в Чорнобилі. Побачене їх просто шокувало.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини