Головна Новини Суспільство події Ізраїль відклав введення платної електронної візи для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль відклав введення платної електронної візи для українців

Перепочинок для мандрівників: Ізраїль зсуває терміни нової візової політики для України

26 липня 2024, 15:00
Поділіться публікацією:

Введення обов'язкової електронної візи (ETA-IL) для українців, яка мала стати платною умовою в'їзду до Ізраїлю з 1 серпня, відкладено на п'ять місяців. Про це повідомило посольство України в Ізраїлі.

Ізраїль відклав введення платної електронної візи для українців

Ізраїль на 5 місяців відстрочив запровадження електронних віз для українців

До кінця 2024 року українці зможуть в'їжджати до Ізраїлю за старими правилами, без необхідності оформляти електронну візу та платити за неї. Це дає додатковий час для планування подорожі та заощаджує кошти.

Офіційних причин відстрочення не повідомляється. Однак, за неофіційними даними, це пов'язано з технічними складнощами та необхідністю доопрацювання системи електронної візи. Також можливо, що Ізраїль врахував побажання української сторони та вирішив піти назустріч своїм партнерам.

З початку наступного року українці, як і громадяни інших безвізових країн, мають отримувати електронний дозвіл ETA-IL для в'їзду до Ізраїлю. Процедура буде здійснюватися через спеціальний веб-сайт, а вартість візи поки що не оголошена.

"Зараз досягнуто згоди, що громадяни України повинні будуть отримувати попередній дозвіл (ETA-IL) на в'їзд до Ізраїлю починаючи з 01.01.2025. Просимо врахувати при плануванні подорожі до Ізраїлю", — зазначили у повідомленні.                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — Останнім часом багато молодих людей відмовляються від офісної роботи на користь віддаленої. Це дозволяє їм працювати з будь-якої точки світу та водночас подорожувати. У відповідь цей тренд деякі країни почали видавати спеціальні візи для так званих цифрових кочівників.                            



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини