Головна Новини Суспільство події Іран почав погрожувати діями у відповідь Німеччині, Великобританії та Франції
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран почав погрожувати діями у відповідь Німеччині, Великобританії та Франції

Іран незадоволений закликами до ООН розслідувати постачання дронів Росії

22 жовтня 2022, 16:10
Поділіться публікацією:

МЗС Ірану не сподобалося, що Німеччина, Великобританія та Франція виступають із закликами ООН розслідувати постачання дронів-камікадзе Росії. Тегеран почав загрожувати діями у відповідь цим країнам. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Reuters".

Іран почав погрожувати діями у відповідь Німеччині, Великобританії та Франції

Іран. Фото: з відкритих джерел

"Уряд Ісламської Республіки Іран, прагнучи захистити свої національні інтереси та захистити права шляхетного іранського народу, залишає за собою право реагувати на будь-які безвідповідальні дії. Він без вагань захищатиме інтереси іранського народу", — заявив представник іранського МЗС Насер Канаані.

Варто зазначити, що Великобританія, Франція та Німеччина закликали ООН розслідувати використання росією безпілотників іранського походження проти України, що може бути порушенням резолюції Радбезу ООН 2015 щодо обмежень, накладених на Іран. У листі, підписаному постпредами трьох країн ООН, висловлюється підтримка заклику України до проведення такого розслідування.                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — на засіданні Ради Безпеки ООН постійний представник України при ООН Сергій Кислиця заявив, що наша країна вітає рішучі кроки з боку багатьох членів Ради безпеки ООН щодо негайного розслідування постачання Іраном безпілотників Росії. Тему ракетного терору з боку РФ, а також використання їй іранських безпілотників зачепив у своєму вечірньому зверненні 21 жовтня і президент Володимир Зеленський. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини