Головна Новини Суспільство події "Інші меблі для спальні" - у Запоріжжі продавали труну б/в, який залишився від діда
commentss НОВИНИ Всі новини

"Інші меблі для спальні" - у Запоріжжі продавали труну б/в, який залишився від діда

Чи був це маркетинговий хід чи реальна історія, поки невідомо

16 грудня 2020, 23:45
Поділіться публікацією:

У соціальних мережах користувачі активно коментують оголошення, подане на один з всеукраїнських порталів безкоштовних оголошень в Запоріжжі, де автор продає "останній притулок", — труну, яким вже скористалися за призначенням, але невдало — його господар воскрес.

"Інші меблі для спальні" - у Запоріжжі продавали труну б/в, який залишився від діда

Продавець труни, по всій видимості онук "жителя притулку" пояснив ситуацію тим, що старого родича намагалися зрадити вічного спокою, а він взяв і ожив. Труну дістали з-під землі, привели до ладу. Також автор пропонує познайомити з воскреслим, аргументуючи це тим, що можна проконсультуватися про якість перебування в труні.

Варто додати, що оголошення розміщено в категорії "інші меблі для спальні".

”Інші меблі для спальні” - у Запоріжжі продавали труну б/в, який залишився від діда - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що народний депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк сьогодні під час роботи Верховної Ради підняв "важливе питання" і запропонував внести поправку, завдяки якій депутати зможуть вибирати якою кнопкою їм голосувати. За словами народного обранця, одним подобається червоний колір, іншим жовтий або зелений. Варто відзначити, що поправка була відхилена з тієї причини, що не була внесена на порядок денний.

Крім того, порталу стало відомо про те, що в багатьох будинках ми можемо побачити кішку або собаку, адже ці пухнасті друзі завжди можуть скрасити самоту і створити затишок. У деяких можна спостерігати великий акваріум або ж яскравого папуги в клітці, в цьому немає нічого незвичайного. Однак, існують вихованці, помітивши яких в чужому домі, можна впасти в шоковий стан. Саме про таких незвичайних звіряток розважальний портал "Коментарі" і хоче розповісти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ubk_news/3491
comments

Обговорення


Новини