Головна Новини Суспільство події Хвилі до 2 м: на Чорне та Азовське моря насувається шторм
commentss НОВИНИ Всі новини

Хвилі до 2 м: на Чорне та Азовське моря насувається шторм

Південцям завтра краще залишитися в своїх будинках

5 грудня 2020, 22:14
Поділіться публікацією:

В акваторіях Чорного та Азовського морів на території України завтра, у неділю, шостого грудня, оголошено штормове попередження. Про це повідомила служба зі зв'язків з громадськістю Державної служби надзвичайних ситуацій України на офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Хвилі до 2 м: на Чорне та Азовське моря насувається шторм

На Приазов'ї — в Маріуполі та Бердянську, почав діяти помаранчевий рівень небезпеки. Синоптики кажуть, що тут очікуються пориви вітру 25-30 м/с, а висота хвиль від двох метрів, в результаті чого можлива швидка обмерзлість.

Взагалі, завтра в на території нашої держави очікується хмарна погода, але без опадів. На дорожніх шляхах ожеледиця. На основній частині країни вітер буде дути зі сходу зі швидкістю 7-12 м / с, крім заходу та півдня — тут очікуються вітряні пориви 15-20 м / с. Вночі температура повітря буде в межах -4 ... -9 ° морозу, вдень буде близько 0 °. На сході і північному сході вночі дуже прохолодно — -10 ... — 15 ° морозу, 1-6 ° морозу в світлий час року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як правильно скористатися фронтальною камерою, щоб привернути увагу фоловерів. Наш портал написали кілька порад, якими слід скористатися, щоб селфі в вашому блозі або соціальних мережах були цікаві не тільки вам, але і вашим підписникам. Крім того, портал розповідав про те, що вчені назвали хвороба, яка захищає організм від COVID-19. Через особливості роботи організму і препаратів, що приймаються хворі цим захворюванням, ризик підхопити коронавірусну інфекцію різко знижується.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини