Головна Новини Суспільство події Хуртовини і морози до -11: синоптики розповіли про погоду в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Хуртовини і морози до -11: синоптики розповіли про погоду в Україні

Актуальний прогноз погоди на 29 грудня

29 грудня 2021, 00:25 comments1149
Поділіться публікацією:

Завтра, 29 грудня, у всіх регіонах нашої країни прогнозуються снігопади. На автострадах буде ожеледиця, стовпчик термометра буде коливатись від -11 морозу до +5 градусів тепла. Про це інформує Укргідрометцентр.

 Хуртовини і морози до -11: синоптики розповіли про погоду в Україні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Вночі 29 грудня снігопади прогнозуються в центральних, північних та східних регіонах. В інших регіонах опадів не прогнозується. Денної пори в Закарпатському, Харківському, Луганському та Донецькому регіонах буде йти мокрий сніг та дощ.

Стовпчик термометра в нічний час показуватиме на західних територіях  від -2 до -10 градусів, вдень буде тепліше від -1 до -5 градусів морозу. На північних територіях вночі температура сягатиме від -8 до -11 градусів морозу, вдень він спаде до -4 -6 градусів. На східних територіях прогнозується погода від -7 до -9 градусів нижче нуля, вдень буде від -1 до +1 градуса. В центральних територіях  мінусуватиме від -7 до -9 градусів морозу, вдень буде від -2 до -5 градусів.

Також фахівці центру попереджують про небезпеку певних метеорологічних явищ 29 грудня. Зокрема,  у всіх українських регіонах прогнозуються  пориви північно-східного вітру до 5-10 метрів в секунду, В нічний час  на лівобережжі країни його пориви очікуються  до 15-20 метрів в секунду. На автострадах матимемо  ожеледицю. Рівень небезпеки — жовтий.

В Києві вночі 29 грудня падатиме сніг. Вдень опадів не прогнозується. Стовпчик термометра в нічні години показуватиме від -7 до -9 градусів морозу, вдень потеплішає до -4 -6 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик розповіла, якою буде погода в Україні на Новий рік.Напередодні Нового року й у саме свято українцям слід готувати парасольки — 31 грудня-1 січня в країні очікується відлига.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини