Головна Новини Суспільство події Хто з українських футболістів потрапив до символічної команди відкриттів Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з українських футболістів потрапив до символічної команди відкриттів Євро-2020

Від збірної Данії опинилося в цій команді найбільше представників

9 липня 2021, 20:44 comments1058
Поділіться публікацією:

Відоме іспанське видання AS зібрало свою символічну команду відкриттів на Чемпіонаті Європи з футболу. До списку потрапили гравці, які зуміли на футбольному полі проявити себе та вразити мільйонів фанів, які спостерігали за матчами. Попри те, що наша збірна покинула чемпіонат, наші футболісти зуміли не тільки запам'ятатися своєю блискучою грою.

Хто з українських футболістів потрапив до символічної команди відкриттів Євро-2020

Збірна України з футболу (фото з відкритих джерел)

 Тож іспанські журналісти на своєму сайті  оприлюднили символічну збірну футболістів Євро-2020. Двоє українських футболістів увійшли до основного складу, а ще двоє залишилися чекати на лаві запасних.

Відтак у символічній команді місце у воротах зайняв наш голкіпер, гравець київського "Динамо" Георгій Бущан, який, на думку іспанського видання, блискуче провів турнір. А ще — захисник донецького "Шахтаря" Микола Матвієнко, який також потрапив до основного складу збірної.  

Серед запасних, в складі символічної команди ще двоє  українців — півзахисник  київського "Динамо" Микола Шапаренко та форвард "Гента" Роман Яремчук.  Який, за інформацією українських ЗМІ, може змінити клуб незабаром.

 Окрім цього, стало відомо, що найбільше місць у символічній команді відкриттів турніру  зайняли представники збірної Данії — Каспер Дольберг, Міккел Дамсгора та Йоакім Меле.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, скільки заробила збірна України на Євро-2020Українська команда заробила 16 мільйонів євро під час свого виступу на чемпіонаті Європи з футболу. Вихід української команди до фінальної частини Євро-2020 автоматично приніс Українській асоціації по футболу 9,25 мільйона євро. 1,5 мільйона євро принесла перемога над командою Північної Македонії у груповому етапі. Тоді українська команда перемогла своїх суперників із рахунком 2:1. Ще два мільйони євро додаються до виплати за вихід команди в 1/8 фіналу. 3,25 мільйона євро національна збірна заробила за вихід у чвертьфінал Чемпіонату.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини