Головна Новини Суспільство події Хто відповість за Херсон: на Банковій натякнули, чим уже займаються правоохоронці
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто відповість за Херсон: на Банковій натякнули, чим уже займаються правоохоронці

Олексій Арестович жорстко пояснив швидку окупацію Херсона

9 травня 2022, 08:27 comments5122
Поділіться публікацією:

Питання, чому так швидко російським окупантам вдалося окупувати Херсонську область і, зокрема, без проблем взяти під контроль сам Херсон, з кожним днем стає все гостріше. І правоохоронцям доведеться провести велику роботу, аби розібратися у цьому питанні. Власне цим вони вже й займаються. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю відомому юристу Марку Фейгіну розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Хто відповість за Херсон: на Банковій натякнули, чим уже займаються правоохоронці

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що під час активного наступу росіян просто "проспали" оборону регіону. Хто, чому і за яких обставин – це все ще має розібратися, зокрема, із залученням правоохоронних органів.

Арестович додав, обов'язково треба буде розібратися і дати відповідь – де провиною стала некомпетентність, а де і зрада.

На думку Олексія Арестовича, обов'язково всьому має бути дано оцінку та зроблено висновки.

Зазначимо, більшість Херсонської області, як і сам обласний центр, був окупований одним з перших під час масштабного вторгнення росії. Після окупації росіяни періодично роблять заяви про майбутнє Херсона, натякаючи на те, що назад в Україну регіон вони не мають наміру повертати. Був час, що російські спікери активно просували питання про "референдум" в області, вели розмови про створення "ХНР", але поки що далі слів нічого не просунулося. Ворог призначив на керівні органи в Херсонській області свою маріонеткову владу та намагається контролювати ситуацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія екстрено перекинула до Бєлгородської області до 19 БТГ: у Генштабі ЗСУ розповіли, яке їхнє завдання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини